7 tipuri de jachete care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

8 martie, 2021 15:46

În multe momente din timpul anului, jachetele sunt purtate zilnic. Jachetele pot să fie realizate din materiale diverse şi pot să fie adaptate stilului personal. De asemenea, există jachete elegante, care pot să fie utilizate pentru evenimente speciale sau pentru ţinute atent alese, precum şi jachete sport sau cu croieli neobişnuite. 

Nu trebuie să îţi lipsească din garderobă jachetele care te ajută să construieşti ţinute deosebite. Este important să ai o bună selecţie de culori şi croieli pentru a aduce frumuseţe şi o notă personală oricărei ţinute construite. Astfel, fiecare zi o să fie o adevărată bucurie. Foggi.ro oferă o gamă largă de jachete din diverse materiale şi cu croieli speciale. Pentru a vedea întreaga ofertă şi pentru a cumpăra jachetele Foggi.ro, poţi accesa link-ul următor: https://www.foggi.ro/jachete-dama/. Iată 7 tipuri de jachete care nu trebuie să lipsească niciodată din dulapul tău:

Jacheta clasică bej elegantă

O jachetă elegantă te poate ajuta să construieşti orice ţinută rafinată, pentru evenimente speciale. Poţi să îţi pui în valoare stilul elegant, dacă el te reprezintă. Pentru a o putea purta la foarte multe ţinute, poţi alege o jachetă bej. Aceasta este potrivită pentru multiple ocazii, iar tu o să te simţi bine de fiecare dată. De asemenea, poţi alege să porţi şi jachetă neagră dacă doreşti să ai o variantă elegantă, atemporală. Poţi să combini cu orice tip de îmbrăcăminte aceste două jachete. Vei obţine un look impecabil şi te vei simţi bine, oriunde vei merge. 

Jacheta de blugi 

Jacheta de blugi este nelipsită din dulapul oricărei femei. Ea trebuie să fie aleasă corect, în funcţie de nuanţa de blugi dorită şi de croiala preferată. Poţi alege o variantă care să îţi pună formele în valoare prin cambrare. Poţi să alegi să cumperi şi o jachetă mai largă, cu o croială modernă, lejeră. Poartă ceea ce te bucură şi vei atrage toate privirile asupra ta. Jacheta de blugi poate să fie introdusă în orice fel de ţinută sport, casual sau smart-casual. 

Jacheta colorată pentru primăvară-vară

O jacheta pentru primăvară-vară este una colorată, plină de viaţă. Poţi cumpăra o jachetă galbenă, roz sau mov, în funcţie de culoarea pe care o adori. Orice nuanţă poate să fie potrivită pentru a te bucura de o ţinută specială, tinerească şi deosebită. Poţi asorta jacheta cu blugi simpli sau cu tăieturi, cu pantaloni lejeri de vară sau cu bluze asimetrice vaporoase. O să reuşeşti să atragi privirile şi să te bucuri de multă atenţie atuncfi când foloseşti jacheta colorată de vară. 

Jacheta scurtă din blugi

O jachetă scurtă este o variantă îndrăznaţă a unei jachete clasice. Ea este modificată astfel încât să îţi scoată în evidenţă talia şi te facă să te simţi feminină zilnic. Poţi să o asortezi cu un top scurt şi cu pantaloni cu talie înaltă sau cu fustă mulată, conform dorinţelor tale. Jacheta din blugi este un must-have al oricărei persoane pasionate de fashion. 

Jacheta biker

Jacheta biker este clasică prin versatilitatea de care dă dovadă. Ea poate să fie introdusă într-o multitudine de ţinute şi poate să fie purtată cu încredere oricând. Ea poate avea o formă deosebită şi te poţi bucura de o imagine specială de oricâte ori alegi să o foloseşti. 

Jacheta cu umeri supradimensionaţi sau asimetrică

Umerii supradimensionaţi din cadrul unei croieli a unei jachete, pot să te pună în valoare şi să te facă să te simţi bine de fiecare dată. O astfel de jachetă este apreciată pentru croiala îndrăzneaţă. Dacă această jachetă este scurtă, te poţi juca frumos cu volumele din partea superioară şi inferioară. Astfel, poţi purta fustă lungă largă şi o jachetă scurtă cu umeri mari. Talia va părea foarte mică şi tu te vei simţi feminină şi frumoasă întreaga zi.

Jacheta cu blăniţă 

O jachetă care nu poate să îţi lipsească este cea cu blăniţă. Ea poate avea orice culoare şi poate să fie construită din multiple materiale. Astfel, poţi avea o jachetă cu blăniţă albă sau neagră, din materiale mai groase, potrivite pentru toamnă. Sau poţi avea o jachetă din blugi cu blăniţă albă sau colorată. Te vei bucura de o ţinută specială şi de bucuria de a face combinaţii deosebite, alături de o asemenea jachetă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
20 mai, 2022
Președintele Ungariei aleargă în Parcul Central din Cluj! Poate-i inspiră și pe politicienii locali
10 mai, 2022
Melanomul malign, un cancer de piele extrem de agresiv! Cum îl poți evita
9 mai, 2022
Diversificarea la bebeluși, sfaturi esențiale din partea dr. Petronela Popoviciu, consilier parental
6 aprilie, 2022
Descoperă 3 ținute de damă pe care le poți purta cu pantofi casual în acest sezon
3 aprilie, 2022
Start sezon moto la Cluj: sute de bikeri au înfruntat ploaia, într-o paradă pe străzile orașului

Fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, deputat și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, crede ...

Profesorul Achimaș: Suntem departe de o lege care să impună sancțiuni celor care nu merg la medic pentru servicii de prevenție

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței, boala importată din Africa? Epidemia de variolă ...

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței RĂSPUNSUL Profesorului Achimaș-Cadariu

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la inceputul acestui an, isi schimba numele in Spitalul ...

Spitalul Polaris Medical a fost preluat de Medicover și se repozitioneaza ca spital chirurgical

Președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj, Augustin Feneșan, care este și prim-vicepreședinte al Consiliului Național ...

PARADOX: Digitalizare cu zeci de mii de ANGAJĂRI LA STAT! Reacția lui Augustin Feneșan, președintele APM Cluj

În contextul în care sectorul agroalimentar a fost semnificativ afectat de criza economică generată de ...

CALENDAR: Când vor putea fi contractate microgranturile și granturile pentru capital de lucru destinate sectorului agroalimentar
Ai început să călătorești din nou? Gândește-te de două ori înainte să îți faci bagajul pentru că de data asta totul va fi diferit!

„Un început de zi activ în Kolozsvár”, asta a scris noul președinte al Ungariei, Novák ...

Președintele Ungariei aleargă în Parcul Central din Cluj! Poate-i inspiră și pe politicienii locali

Firmele de curierat vor avea obligația de a raporta la ANAF datele persoanelor care plătesc ...

Curierii, obligați să-i raporteze la ANAF pe clienții care plătesc cash! Ținta: evazioniștii
Success message!
Warning message!
Error message!