A FOST ODATĂ UE

Publicat: 21 noiembrie, 2015 23:24

Actualizat: 23 martie, 2022 05:20

Capitala Europei se află sub stare de asediu. Autoritățile Bruxelles-ului au transmis populației prin radio și sms să stea (”liniștiți”) în casă. Magazinele sunt închise, străzile sunt pustii. De fapt, nu chiar pustii, locul civililor a fost luat de armată și forțele speciale de intervenție rapidă. 

altera
Stare de asediu la Bruxelles; FOTO: facebook.com

altera
Militarii impanzesc strazile Bruxelles-ului; FOTO: facebook.com

Belgia a ridicat, sâmbătă, la maxim nivelul de alertă teroristă pentru Bruxelles, justificând măsura printr-o „amenințare iminentă”. Bruxelles-ul găzduiește sediile celor mai importante instituții ale Uniunii Europene, precum și sediul NATO.

Premierul belgian Charles Michel menționează, într-o conferință de presă, „riscul unui atentat comis de indivizi cu arme și explozibili, posibil în mai multe locuri”. Tot el a mai spus că teroriștii amenință centrele comerciale și transporturile publice.

MAE român a informat cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că Organul belgian de coordonare pentru analiză (OCAM) a amenințărilor a ridicat nivelul de alertă teroristă la nivelul maxim pentru Bruxelles, 4 pe o scară de 1 la 4, ceea ce semnifică „o amenințare serioasă și iminentă”.

Românii din Bruxelles relatează pe Facebook atmosfera din capitala belgiană:

„Metroul e închis până mâine la ora 15, la fel și tramvaiele care au parcurs subteran; s-au anulat concertele si evenimentele sportive; se închid centrele comerciale și magazinele de pe străzile de shopping principale (Rue Neuve, Louise, Ixelles, etc.); se închid toate piețele, se anulează toate activitățile în centrele comunale, culturale, sportive (piscine etc.); patrule mixte poliție/militari înarmați; armata in zonele cheie”…

SĂ O MAI SPUNEM O DATĂ: Capitala Europei se află sub STARE DE ASEDIU și este PARALIZATĂ!

Acum, când cetățenii UE sunt la mâna (a se citi: la dispoziția) nebunilor, se văd roadele multiculturalismului hei-rupist și ale corectitudinii politice practicate cu zel religios, ambele fiind posibile prin instalarea, de decenii, a relativismului moral, atât de drag progresiștilor de pretutindeni:

– cetățeni ”mai egali” decât alții, doar pentru că a fi minoritar e o virtute-în-sine;

legi arbitrare, aplicabile numai unora, celor mai puțin egali (contribuabililor);

teama de a spune lucrurilor pe nume, adică de a rosti Adevărul, de unde mania de a edulcora realitatea prin termeni substituenți. Din nou, pentru a nu ofensa sentimentele celor care declară că NU vor accepta integrarea în cultura kufarilor (necredincioșilor), pe care o văd ca asimiliare, adică apostazie, pedepsită, pre legea lor, cu moartea.

ura-de-sine – Tradiția creștină e de vină până și de radicalizarea celor care mereu au fost astfel, ab initio (ajunge să le citești ”manualul de eradicare” a celor care nu sunt ca ei), pentru că ea ar fi motorul imperialismului ”omului alb”, uitându-se convenabil că acolo unde a ajuns Creștinismul s-a îmbunătățit considerabil viața oamenilor, iar acolo unde a fost înlăturat, a urmat decadența pe toate planurile, inclusiv material. Și azi harta lumii e grăitoare în acest sens.

Pe scurt, terfelirea statului de drept, în numele unei democrații abstracte. După ce ai investit cu nemiluita în siguranța frontierelor, din banii cetățenilor tăi, îi tratezi acum, TOCMAI PE EI, ale căror interese te-ai angajat să le reprezinți, nu doar ca cetățeni de mâna a doua, ci îi și EXPUI morții cu o iresponsabilitate asimilabilă celei mai cinice complicități criminale. 

Cum poți cataloga așa ceva? Disonanță cognitivă colectivă?

Contaminați de școala marxismului cultural, progresiștilor nu le poți vorbi de pericolul musulman, fără să te trezești cu etichetări generoase de genul: fascist, extremist de dreapta, xenofob, rasist, etc. Iar dacă mai află că ești și credincios creștin, sar să îți amintească amenințător de Cruciade, de Inchiziție și alți bau-bau răpuși de secole TOCMAI de anticorpii Creștinismului.

Visul unei UNIUNI EUROPENE e făcut țăndări de aceeași dubletă genocidară a Stângii (cea naționalistă/fascistă, azi manifestă prin islamismul militant, și cea internaționalistă/marxistă, devoalată azi prin multiculturalismul deșănțat, globalist, indiferent de costul comportat), iar cei sănătoși la cap și inimă sunt prinși, încă o dată, la mijloc.

Aceeași ”gâlceavă” în famiglia Stângii totalitare, la circa un secol distanță.

Vedem ce urmează…

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
10 octombrie, 2022
Impactul dureros al inflației: Companiile îl pot transfera clienților, dar limitat, și trebuie să ia alte decizii. Câteva recomandări
15 aprilie, 2021
Premierul Cîțu vine la Cluj în plină criză a coaliției de guvernare! Ce vrea de la Emil Boc?
23 noiembrie, 2020
Domnul Boc, Antonia și criza
9 iulie, 2020
1 000 de morți pe zi v-ar convinge că există coronavirus? România, locul I în UE la cazurile de infectări
16 aprilie, 2020
Experții în corporate intelligence: Atenție, în România au revenit și grupări infracționale care acționau în Vest

L-am întrebat în cadrul emisiunii Punctul Critic pe fostul ministru al Apărării, senatorul Vasile Dâncu, ...

Fostul ministru al Apărării Vasile Dâncu: Despre armata obligatorie și riscul ca România să fie atacată de Rusia

Chirurgul Patriciu Achimaș-Cadariu cere lansarea de urgență a unei campanii de informare despre importanța vaccinării ...

Chirurgul Achimaș-Cadariu cere campanie de informare pe tema vaccinării anti HPV: Suntem primii în UE la numărul cancerelor de col uterin

Senatorul PSD Vasile Dâncu, care este candidat la alegerile europarlamentare, a declarat în emisiunea Punctul ...

Vasile Dâncu: Urmează cele mai importante alegeri din istoria Europei, în plin proces de schimbare a configurației geostrategice a lumii

Senatorul PSD Vasile Dâncu, care este candidat la alegerile europarlamentare, a declarat în emisiunea Punctul ...

Vasile Dâncu vrea să plece administrația Boc: Clujenii nu se mai mulțumesc cu promisiuni

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul intenționează să majoreze poate chiar din iulie salariul ...

Salariul minim, o nouă majorare din iulie? Ce spune Augustin Feneșan, prim vicepreședintele Consiliului Național al IMM-urilor

Află din acest articol impozitul uriaș pe care îl ai de plătit dacă te prinde ...

Impozitul uriaș pe care îl ai de plătit dacă te prinde ANAF cu venituri pe care nu le poți justifica

Fondatorul Blitz, Catalin Priscornita, și bunul său prieten Albert Deak au acceptat invitația la podcastul ...

PODCAST: Cătălin Priscorniță și Albert Deak, piloți de raliu și filantropi în Africa

Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a afirmat în emisiunea Punctul Critic că orașul are ...

Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca: Avem nevoie mai întâi de centura metropolitană, nu de metrou
Success message!
Warning message!
Error message!