SSIF Broker, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Universitatea Babeş Bolyai, organizazează la Cluj-Napoca, în perioada 19-20 martie, în cadrul proiectului educaţional “Academia Broker”, două evenimente ce vor aduce în atenţia publicului importanţa educaţiei financiare şi noţiuni despre piaţa de capital şi investiţia la Bursă.
Academia Broker“Academia Broker” îşi propune două obiective majore: indrumarea studenţilor din universitătile cu profil economic către o carieră în domeniul Pieţei de Capital si educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.
Repere pentru studenți
Evenimentul din Cluj debutează în data de 19 martie, în cadrul Universităţii Babeş Bolyai, şi este adresat studenţilor.Aceştia vor avea şansa să ia parte la prezentări susţinute de profesionişti în domeniu şi să intre în contact direct cu speakeri din cadrul SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti.
Oportunitate pentru investitori
Joi, 20 martie, „Academia Broker“ continuă cu organizarea primei conferinţe dedicate potenţialilor investitori. Evenimentul va avea loc in sala 118, de la etajul I al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, începand cu ora 17.00.Persoanele interesate de investiţia pe piata de capital vor afla cu această ocazie informaţii relevante si de actualitate de la speakeri de top din cadrul SSIF Broker si BVB. Invitatul special în cadrul evenimentului este Ludwik Sobolewski, Director General al Bursei de Valori Bucureşti.“Dupa succesul primului eveniment din roadshow-ul Academia Broker, a fost o alegere fireasca sa continuam la Cluj-Napoca, orasul de origine al SSIF Broker si al doilea centru financiar al tarii.Cu aceasta ocazie, vom organiza si primul eveniment din seria celor dedicate potentialilor investitari. Suntem onorati de participarea domnului Sobolewski, mizam pe o prezenta numeroasa si suntem convinsi ca vom reusi sa prezentam o perspectiva interesanta celor interesati de tranzactionarea pe piata de capital”, a declarant Grigore Chis, directorul general al SSIF Broker.
Despre Academia Broker
Academia Broker a debutat în data de 24 februarie, la Academia de Studii Economice Bucuresti. Seminarul s-a bucurat de prezenţa şi interesul din partea a peste 100 de studenţi din cadrul ASE.Speakerii invitaţi au captat atenţia participanţilor cu diverse subiecte de interes privind piaţa de capital.Proiectul “Academia Broker” se desfăşoară în parteneriat şi cu sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, în vederea organizării de conferinţe şi întalniri de networking cu studenţi şi potenţiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier si continuarea profesiei în domeniul financiar.În cadrul “Academia Broker” vor fi organizate peste 10 seminarii, în oraşe precum Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Suceava sau Iaşi.Partenerul media al proiectului “Academia Broker” este publicaţia online Wall-Street.ro.
Despre SSIF Broker
SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, şi al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, acţionar la Depozitarul Central S.A. Bucureşti, Casa Română de Compensaţie, Casa de Compensaţie Bucureşti, Fondul de Compensare al Investitorilor.SSIF Broker SA funcţionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a autorizaţiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 şi a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).Veritabil pionier în promovarea pieţei de capital, SSIF Broker S.A. s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucureşti a unora dintre cele mai prestigioase societăţi din România, şi a cotat 11 dintre cele 12 societăţi listate iniţial la BVB, pregătind şi introducând la tranzacţionare un număr de 45 societăţi printre care se numară Antibiotice Iaşi, Azomureş Târgu-Mureş, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad şi altele.În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima şi până în prezent singura societate de investiţii financiare listată la Bursa de Valori Bucureşti, la categoria I. SSIF Broker SA Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice.Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 12,514% din capitalul social.Capitalul social subscris şi integral vărsat este în prezent de 84.670.466,75 lei. SSIF Broker SA este o societate înfiinţată cu capital privat integral românesc.De la înfiinţare şi până în prezent nici un acţionar nu a deţinut controlul asupra societăţii; prin actul constitutiv se prevede că nici un acţionar nu poate să deţină mai mult de 15% din capitalul social al SSIF Broker SA.Din punct de vedere al valorii tranzacţiilor efectuate atât în numele clienţilor căt şi în nume propriu, la Bursa de Valori Bucureşti, SSIF Broker SA s-a situat în permanenţă între primele societăţi de intermediere a tranzacţiilor cu valori mobiliare din ţară.În ceea ce priveşte tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea în permanenţă pe primele locuri. SSIF Broker S.A., are în prezent o sucursală în Bucureşti şi mai multe agenţii în ţară, care răspund necesităţilor clienţilor societăţii facilitând relaţia de afaceri cu aceştia.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.