Aeroportul Cluj anunţă reluarea zborurilor spre Malta

20 iunie, 2022 12:44

Aeroportul Internațional Cluj anunță reluarea zborurilor regulate spre Malta, operate de compania aeriană Wizz Air, începând de astăzi, după o pauză de aproximativ 2 ani, cauzată de pandemia SARS-CoV-2.

WizzAir la Cluj FOTO: Facebook, Aeroportul Cluj

Malta, insula situată în mijlocul Mării Mediterane, reprezintă un amalgam de istorie, tradiţii şi cosmopolitism. În anul 2019 peste 2,7 milioane de oameni au vizitat Malta, bucurându-se de peisajele spectaculoase, vegetaţia luxuriantă şi de mâncărurile tradiţionale.

Zborurile spre Malta, destinaţia mult aşteptată şi extrem de solicitată de pasageri sunt operarate de pe aeroportul clujean începând de astăzi, cu 2 frecvenţe pe săptămână, miercuri şi duminică, după următorul program:

Insulele-surori ale Maltei, Gozo si Comino, oferă un refugiu pitoresc, cu sate vechi, drumuri romantice şi vederi panoramice spectaculoase, fiind totodată un adevărat paradis pentru scufundători, pentru iubitorii de yachting, surfing şi drumeţii. Laguna albastra a insulei Comino, cu apa sa de culoare turcoaz şi plaja aurie, constituie ingredientul perfect pentru o vacanţă unică.

Domnul Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a precizat: „Eforturile constante bazate pe profesionalism, viziune și excelență depuse de întreaga echipă a aeroportului, de creştere a conectivităţii regiunii, trebuie să continue pentru dezvoltarea celui mai mare aeroport regional din România. Noua destinaţie din anul 2022, Malta, va contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie şi sperăm să fie un real succes.”

Directorul General al Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, domnul David Ciceo, a declarat la rândul său: „Odată cu demararea zborurilor spre Malta, continuăm să aducem pe Aeroportul Internaţional Cluj cât mai multe oportunități de călătorie pentru pasageri şi implicit beneficii pentru întreaga regiune. Malta este o destinaţie încântătoare atât pentru o vacanţă cât şi pentru un city – break. Operatorul aerian Wizz Air demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a dezvolta baza sa operațională de pe aeroportul clujean, deservind de-a lungul timpului milioane de pasageri transportaţi din şi către Cluj – Napoca, în întreaga lume.”

În cei 15 ani de operaţiuni de succes pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană Wizz Air a căutat în permanenţă să îşi extindă reţeaua de rute şi să ofere oportunităţi de călătorie la preţuri accesibile pentru pasageri, iar aceste noi zboruri spre Malta acompaniază în 2022 şi celelalte oferte ale operatorului aerian.

De la baza din Cluj-Napoca, compania aeriană Wizz Air oferă în prezent 35 de rute către 15 țări. De la începutul lunii iunie 2022, de pe Aeroportul Internaţional Cluj s-au reluat următoarele destinaţii Wizz Air: Creta-Chania (din 4 iunie), Liverpool şi Zakynthos (din 14 iunie), Malta (din 15 iunie).

În perioada imediat următoare, compania aeriană va opera şi zborurile spre Mykonos (din 16 iunie), Palma de Mallorca (din 18 iunie), Nisa (din 4 august) precum şi cele 3 destinaţii noi programate de pe aeroportul clujean, respectiv: Corfu (din 1 august), Napoli şi Torino (din 3 august 2022).

De asemenea, din toamna acestui an se vor relua şi zborurile spre Abu Dhabi, programate din 29 septembrie 2022.

Vă reamintim că, în prezent, rețeaua de rute a Aeroportului Internaţional Cluj oferă peste 45 de rute interne şi internaţionale din aproximativ 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, precum și peste 10 zboruri charter spre cele mai importante destinații turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
28 iunie, 2022
Vacanță la mare: Aeroportul Cluj anunță reluarea zborurilor regulate spre Malta și Constanța
20 iunie, 2022
Aeroportul Cluj anunţă reluarea zborurilor spre Constanţa
10 iunie, 2022
Vom avea cel mai aglomerat weekend de Rusalii din ultimii doi ani, deși vacanțele sunt cu 40% mai scumpe
30 mai, 2022
Destinatii turistice: Zboruri de pe Aeroportul Cluj începând cu iunie 2022
16 mai, 2022
Conduci ilegal aceste mopede și trotinete? Ce riști

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a sărbătorit marți pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul ...

Aeroportul Internaţional din Cluj recuperează rapid pierderile din pandemie: a sărbătorit deja pasagerul cu numărul 1 milion

Echipa salvatorilor clujeni se mărește! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj ...

ISU Cluj face angajări

I-am întrebat pe câțiva membri ai Clusterului Mobilier Transilvan cum fac față IMM-urile dificultăților cauzate ...

Triplă lovitură pentru IMM-urile din Cluj: După pandemie, război și prețuri explozive la energie

Telefoanele mobile au un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi. Putem ...

Descoperă care sunt cele mai îndrăgite și practice accesorii pentru telefoanele mobile în anul 2022

Aeroportul Internațional Cluj anunță reluarea zborurilor regulate spre Malta și Constanța. Zborurile spre Malta sunt ...

Vacanță la mare: Aeroportul Cluj anunță reluarea zborurilor regulate spre Malta și Constanța

Peste 260 de copii vor avea locuri la grădință și la creșă în comuna Baciu ...

Comuna Baciu va avea peste 260 de locuri noi pentru copiii de grădință și creșă

Clusterul Mobilier Transilvan marchează 10 ani de activitate iar cu această ocazie la Centrul Regional ...

Clusterul Mobilier Transilvan marchează 10 ani de activitate: provocări și planuri de dezvoltare

Primăria Baciu se apropie de momentul finalizării a două proiecte de canalizare vitale pentru comună. ...

Primăria Baciu se apropie de momentul finalizării a două proiecte de canalizare vitale pentru comună
Success message!
Warning message!
Error message!