• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • AEROPORTUL CLUJ, veste colosală: Decizia care oferă zeci de noi destinații cu avionul pentru clujeni

AEROPORTUL CLUJ, veste colosală: Decizia care oferă zeci de noi destinații cu avionul pentru clujeni

Publicat: 9 februarie, 2016 11:44
Actualizat: 23 martie, 2022 05:18

Începând cu 30 martie LOT Polish Airlines va începe operarea serviciilor sale directe între Cluj-Napoca și Varșovia. Transportatorul aerian polonez va oferi cele mai bune legături aeriene nu numai către Polonia, dar, de asemenea, prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Varșovia, și către zeci de destinații din Europa și America de Nord.

De la sfârşitul lunii martie, compania aeriană LOT va opera nu mai puţin de 4 zboruri pe săptămână. În complementaritate cu programul de zbor convenabil, această ofertă va facilita accesul pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca la rețeaua mondială de rute, inclusiv la toate destinațiile importante din Europa, precum și destinații din America de Nord.

„LOT are cel mai mare potențial de a deveni transportatorul principal pe drumul spre Toronto, New York sau Chicago pentru mii de pasageri care își încep călătoria din Cluj-Napoca. Zborul către Varșovia durează mai puțin de 2 ore, iar timpul total de călătorie spre America de Nord este de numai 14 de ore, incluzând transferul foarte convenabil și scurt la hub-ul nostru, Aeroportul Chopin din Varșovia. Nimeni nu deservește Cluj-Napoca atât de bine! „- declară Adrian Kubicki, Purtător de cuvânt LOT.

În zilele de luni și sâmbăta zborurile către Varșovia vor fi de la 13:50; în zilele de miercuri și vineri de la 17:25. Zborurile de după-amiază oferă pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne și europene spre exemplu Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra , Bruxelles și multe altele.

„Timpul de transfer spre Londra este de numai 35 de minute! Acest lucru nu este ceva ce noi promitem. Acest lucru este ceea ce oferim. Pasagerii care călătoresc din Cluj-Napoca merită o companie aeriană care îi va aduce mai aproape de zeci de destinații din întreaga lume. În acest moment oportunitățile sunt limitate, iar pasagerii suferă din cauza lipsei de conexiuni convenabile. Cluj-Napoca este a doua noastră destinație din România și LOT este deja prima companie aeriană ca alegere pentru mulți pasageri din această piață importantă”- adaugă Kubicki.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat a declarat: “Consiliul Judeţean Cluj apreciază decizia companiei LOT Polish Airlines de a începe operarea de zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Varşovia, începând cu 30 martie 2016. Consider că acest zbor va aduce noi opţiuni de călătorie pentru pasagerii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj şi va oferi o conectivitate sporită judeţului Cluj şi întregii regiuni.”

Pe de altă parte Directorul General al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat: “Noua rută spre Varşovia va asigura în premieră o legătură aeriană cu capitala Poloniei dar şi accesul pasagerilor noştri la o serie de conexiuni cu oraşe importante din Europa şi America de Nord. Suntem convinşi de faptul că zborurile companiei LOT vor fi primite cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire şi că acestea vor contribui la creşterea traficului de pe aeroport”.

Toate zborurile între Varșovia și Cluj sunt operate de aeronave turbopropulsate moderne Bombardier, avansate din punct de vedere tehnologic.

Aceste aeronave sunt apreciate de către pasageri pentru cabina spațioasă, pentru faptul că nu există niciun scaun în mijloc și pentru că oferă o cabină silenţioasă. LOT este singura companie aeriană care oferă mai mult de trei clase de servicii adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri care circulă pe distanțe scurte, pe zboruri europene. LOT Business Class înseamnă toate prioritățile la aeroport, accesul la business lounge, servicii personalizate, mese gastronomice și băuturi servite pe veselă din porțelan și locul de lângă pasager blocat pentru confortul dumneavoastră. LOT Premium Economy Class vă oferă check-in și îmbarcare prioritară, meniu îmbogățit, băuturi și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy Class vă oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare și o gamă largă de produse alimentare proaspete pentru cumpărare.

Toate zborurile pe distanțe lungi sunt operate cu una dintre cele mai renumite și moderne aeronave Boeing 787 Dreamliner.

Cluj-Napoca este una dintre primele destinații deschise de LOT după încheiere oficială cu succes a procesului de restructurare. Cluj-Napoca, precum și întreaga regiune, Transilvania, este o destinație foarte importantă, atât pentru afaceri, cât și pasagerii care merg în vacanţă.

Împreună cu lansarea zborului din Cluj-Napoca, LOT a mai lansat și o serie de alte rute interesante, cum ar fi Luxemburg, Ljubljana, Atena, Beirut, Nice şi multe altele.

Biletele sunt deja disponibile pe lot.com, prin intermediul aplicației mobile, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare.

Fotografii ale flotei, produselor și serviciilor LOT sunt disponibile pentru descărcare accesând acest link http://corporate.lot.com/pl/en/media-library

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
14 iulie, 2024
UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market
10 iulie, 2024
Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate
4 iulie, 2024
Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu
2 iulie, 2024
Au început lucrările la pista de biciclete din Baciu
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți

Investiția în confortul casei tale nu este doar o chestiune de lux, ci de îmbunătățire ...

7 lucruri în care merită să investești pentru a te bucura la maximum de confortul casei tale

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, lansează ...

UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024. Între 26 ...

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă ...

Zboruri Wizz Air din Cluj spre Lisabona și Stuttgart

Terapia durerii devine un drept iar tratamentele vor fi decontate, prevede proiectul pentru modificarea şi ...

Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate

Circulația pe Valea Oltului se va închide de luni 8 iulie, până pe 9 august, ...

Circulația pe Valea Oltului se închide de luni, 8 iulie, între orele 8:00 și 20:00

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a prezentat stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport ...

Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu

Bucureștiul, capitala României, este un oraș plin de surprize și contraste, unde istoria se îmbină ...

Descoperă farmecul Bucureștiului – TOP destinații de neratat pentru un weekend perfect
Success message!
Warning message!
Error message!