Află ACUM cine sunt favoritele pentru câștigarea turneului Australian Open 2022

22 septembrie, 2021 13:10

Chiar dacă ți se pare că finalul turneului Australian Open 2021 a fost de curând, trebuie să știi că au trecut câteva luni bune de la acel moment. Între timp, au început deja pregătirile pentru Turneul Australian Open 2022 care se apropie cu pași repezi. În plus, mai multe case de pariuri sportive online au stabilit deja cotele pentru toate jucătoarele înscrise în joc. 

Dacă ești pasionat de tenis și vrei să descoperi cine sunt preferatele publicului, citește rândurile următoare. Așa poate îți vei alege preferata și vei putea paria în funcție de intuiția ta. 

Top 4 posibile câștigătoare ale turneului

Cu toate că turneul din 2021 a fost organizat în plină epidemie de Coronavirus, organizatorii se gândesc ca în turneul de la începutul anului 2022, carantina de două săptămâni să fie înlocuită cu o bulă sanitară. Astfel, participanții se vor putea deplasa pe teren și între hoteluri, fără a fi nevoiți să se oprească din ritm, evitând posibile accidentări în momentul jocurilor.

Jucătoarea Naomi Osaka

Naomi Osaka este câștigătoarea turneului Australian Open 2021 ce a avut loc în luna februarie. A învins-o pe americanca Jennifer Brady, într-o oră și 18 minute, cu scorul 6-4 și 6-3. 

Conform cotelor de pe Sportingbet, încă de pe acum cota jucătoarei, 4.50, este în topul valorilor a celor 34 de participante ce fac parte din turneul de Grand Slam Australian Open 2022.

Jucătoarea Ashleigh Barty

După eliminarea din sferturile finale de la Australian Open 2021, Barty a fost dărâmată. Aceasta a fost învinsă de jucătoarea cehă, Karolina Muchova, cu scorul 1-6, 6-3, 6-2, după un meci de o oră și 51 de minute.

Cota de 6.00 o aduce printre preferatele câștigătoare ale Grand Slam-ului, însă cifrele pot fluctua pe măsură ce turneul se apropie.

Jucătoarea Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka se află și ea în top patru al cotelor pentru turneul din 2022. Cu 11.00, o cotă destul de mare, jucătoarea se află chiar în fața Simonei Halep. 

Între timp, Sabalenka a reușit să să califice în semifinalele de la US Open 2021 și este pentru a doua oară când jucătoarea ajunge să ia parte la semifinala unui turneu de Grand Slam.

Jucătoarea Simona Halep

Chiar dacă Simona a trecut în acest an prin multe dificultăți în ceea ce privește accidentările musculare, jucătoarea este pusă pe fapte mari și revine încet la jocurile cu care am fost obișnuiți. Cota ei este destul de ridicată, 13.00, ceea ce ne dă de gândit că lipsa activității de pe teren din ultima perioadă i-a redus șansele de a obține o performanță bună.

La turneul din 2021, Simona a fost învinsă de Serena Williams în sferturi. Chiar dacă românca începuse să își revină pe parcurs și apucase să dețină controlul, Serena și-a luat revanșa. Cu toate că accidentările și recuperările au forțat-o să ia o pauză, Simona a reușit să aibă un rezultat bun la Flushing Meadows, din cadrul US Open 2021.

În concluzie, atunci când vrei să pariezi pe un anumit jucător în domeniul sportiv, alege întotdeauna o casă de pariuri serioasă, care îți oferă cele mai bune cote. Iar pentru a avea parte doar de câștiguri bune, pariază responsabil și citește despre implicarea în joc a sportivilor, despre parcursul lor de-a lungul anului – accidentări sau câștiguri – dar și despre modul în care își conturează strategia de joc. Urmând toate aceste criterii, îți va fi mai ușor să selectezi casa la care vei paria.

Sursă foto: Freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
24 mai, 2022
Spitalul Polaris Medical a fost preluat de Medicover și se repozitioneaza ca spital chirurgical
24 mai, 2022
PARADOX: Digitalizare cu zeci de mii de ANGAJĂRI LA STAT! Reacția lui Augustin Feneșan, președintele APM Cluj
24 mai, 2022
CALENDAR: Când vor putea fi contractate microgranturile și granturile pentru capital de lucru destinate sectorului agroalimentar
20 mai, 2022
Curierii, obligați să-i raporteze la ANAF pe clienții care plătesc cash! Ținta: evazioniștii
16 mai, 2022
Conduci ilegal aceste mopede și trotinete? Ce riști

Fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, deputat și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, crede ...

Profesorul Achimaș: Suntem departe de o lege care să impună sancțiuni celor care nu merg la medic pentru servicii de prevenție

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței, boala importată din Africa? Epidemia de variolă ...

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței RĂSPUNSUL Profesorului Achimaș-Cadariu

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la inceputul acestui an, isi schimba numele in Spitalul ...

Spitalul Polaris Medical a fost preluat de Medicover și se repozitioneaza ca spital chirurgical

Președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj, Augustin Feneșan, care este și prim-vicepreședinte al Consiliului Național ...

PARADOX: Digitalizare cu zeci de mii de ANGAJĂRI LA STAT! Reacția lui Augustin Feneșan, președintele APM Cluj

În contextul în care sectorul agroalimentar a fost semnificativ afectat de criza economică generată de ...

CALENDAR: Când vor putea fi contractate microgranturile și granturile pentru capital de lucru destinate sectorului agroalimentar
Ai început să călătorești din nou? Gândește-te de două ori înainte să îți faci bagajul pentru că de data asta totul va fi diferit!

„Un început de zi activ în Kolozsvár”, asta a scris noul președinte al Ungariei, Novák ...

Președintele Ungariei aleargă în Parcul Central din Cluj! Poate-i inspiră și pe politicienii locali

Firmele de curierat vor avea obligația de a raporta la ANAF datele persoanelor care plătesc ...

Curierii, obligați să-i raporteze la ANAF pe clienții care plătesc cash! Ținta: evazioniștii
Success message!
Warning message!
Error message!