• Acasă
  • /
  • Business
  • /
  • Angajări la noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda

Angajări la noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda

Publicat: 5 decembrie, 2022 13:29
Actualizat: 8 decembrie, 2022 12:38
Smarandita SCHNEL, HR Country Director.jpg
Smărăndița Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain România

Saint-Gobain România a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operațională în cel de-al doilea trimestru al anului 2023.

Noua fabrică, o investiție de aproximativ 45 de milioane EUR, va dispune de cea mai avansată tehnologie în domeniu, cu linii performante și automatizate, oferindu-le viitorilor angajați un mediu de lucru modern, cu condiții de lucru la standarde ridicate.

Pentru Saint-Gobain, a produce local înseamnă a produce sustenabil, iar noua investiție, cât și investițiile anterioare realizate în România, contribuie la scăderea semnificativă a amprentei de carbon, atât prin intermediul soluțiilor oferite ce ajută la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor, cât și prin reducerea transportului din alte țări, ceea ce susține obiectivul Grupului de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050.

Prin această investiție, Saint-Gobain își reafirmă misiunea și angajamentul de a susține comunitățile din care face parte, fiind o companie internațională, dar și multi-locală, pe deplin integrată în piețele în care activează pentru a le susține vitalitatea economică și a contribui la construirea unei lumi mai echitabile și mai durabile, deschise și antrenante.

Saint-Gobain oferă o diversitate de locuri de muncă, cu perspective solide de viitor și parcursuri profesionale variate, mobilitatea în cadrul Grupului fiind promovată și încurajată în toate țările în care compania este prezentă, reușind să răspundă așteptărilor tuturor generațiilor.
Candidații vor avea ocazia de a se alătura unui Grup orientat spre inovare, care se angajează să decarbonizeze piețele industriale și de construcții. Compania oferă un mediu de lucru favorabil dezvoltării profesionale, punând accent pe bunăstare și încurajarea performanței.
Anul acesta, Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” din partea Top Employers Institute, pentru al 6-lea an consecutiv, datorită condițiilor de muncă excelente oferite angajaților săi, remarcându-se, în special, pe aspectele care îi unesc pe angajați și îi apropie, creând astfel un sentiment de apartenență în cadrul organizației.

În prezent, compania recrutează pentru o gamă largă de posturi, precum operatori de producție, excavatoriști, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitoriști și șefi de schimb, printre numeroasele beneficii oferite numărându-se asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport ș.a.

„Saint-Gobain și-a luat angajamentul de a susține comunitățile locale, un exemplu fiind crearea de locuri de muncă, continuând totodată producția autohtonă durabilă. Cererea în creștere de pe piața din România, cât și din țările Europei Centrale și de Est, ne-a determinat să investim în sporirea capacității de producție a fabricilor noastre, pentru ca soluțiile sustenabile Saint-Gobain să poată deservi cât mai mulți consumatori”, a spus Smărăndița Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain România.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă disponibile, persoanele interesate pot suna la +40 (741) 331 440.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
1 aprilie, 2024
Daniel Metz, antreprenorul care a renunțat la afaceri pentru a preda studenților: „În 20 de ani, România este peste Austria”
27 martie, 2024
Ministerul de Finanțe amână momentul în care se va aplica OUG privind microîntreprinderile legate
12 martie, 2024
Miruna Dragoman, PwC România: ”Ordonanța trenuleț” a adus majorări substanțiale ale amenzilor
12 martie, 2024
OUG pentru aprobarea schemei de ajutor de stat IMM PLUS
6 martie, 2024
Ministerul de finanțe lanseazã varianta simplificatã a aplicației e-Factura

Cosmin Maier, viceprimarul comunei Baciu (PNL) candidează la funcția de primar. El a vorbit în ...

Ce proiecte are Cosmin Maier, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Baciu

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a obținut recent o performanță remarcabilă la nivel mondial în ...

UTCN, recunoaștere internațională a performanței în domeniul Ingineriei Mecanice

122783141712727090 ...

122783141712727090

Fumatul este un viciu deprins de un număr mare de oameni, în jur de 22% ...

3 tactici pe care să le folosești atunci când fumatul este din nou tentant din cauza stresului

Daniel Metz este unul dintre puținii antreprenori care au renunțat la business pentru a urma ...

Daniel Metz, antreprenorul care a renunțat la afaceri pentru a preda studenților: „În 20 de ani, România este peste Austria”

România a intrat în Schengen aerian și maritim duminică, 31 martie iar evenimentul a fost ...

Zboruri către 11 țări din Schengen de pe Aeroportul Cluj

Aurelia Cristea, cea care a promovat legea prin care s-a interzis fumatul in spatiile publice ...

Aurelia Cristea, inițiatoarea legii antifumat, candiata PSD la Primăria Cluj-Napoca

Șeful Serviciului de Prognoză de la Centrul Meteo Transilvania Nord, Narcis Maier, a explicat de ...

Ce e în realitate „smogul” văzut în Cluj
Success message!
Warning message!
Error message!