Antreprenorii si managerii din Cluj, invitați la o conferință despre PERFORMANȚA în AFACERI

10 septembrie, 2014 14:07

Antreprenorii si managerii din Cluj sunt invitați la o conferință IMM ReStart organizata de Doingbusiness.ro, unde vor afla cum pot crește PERFORMANȚA în AFACERI. Evenimentul va avea loc în 25 septembrie in Cluj-Napoca, la Hotelul City Plaza.

altera
„La Cluj, spiritul antreprenorial este bine dezvoltat si, in pofida dificultatilor cu care se confrunta, intreprinzatorii mici si mijlocii continua sa reprezinte o forta si sa joace un rol extrem de important in economia locala. Primele sapte luni din an au adus, aici, cel mai mare numar de inmatriculari de societati comerciale noi din toata tara, exceptand Bucurestiul. La fel ca si in restul oraselor in care ne-am oprit cu <caravana> IMM ReStart, vrem sa le oferim antreprenorilor din Cluj solutii care sa ii ajute in mod practic sa isi mentina afacerile sanatoase si sa se dezvolte, chiar si in actualul context economic, inca marcat de numeroase provocari”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.   

Pentru economie, inceputul de an a fost unul pozitiv, in primele sase luni PIB inregistrand o crestere de 2,4% fata de perioada similara a anului 2013, iar perspectivele pentru al doilea trimestru par a se mentine favorabile, in opinia celor mai multi dintre analistii economici. Chiar si asa, totusi, in lumina rezultatelor privind scaderea PIB in trimestrul al doilea fata de primul trimestru al acestui an, aparitia recesiunii tehnice poate fi un semnal de alarma privind o incetinire a ritmului de crestere sau chiar perspectivele unei noi recesiuni. 

In acest context general, in care afacerile antreprenoriale se confrunta la fiecare pas cu numeroase riscuri, IMM ReStart vine sa ofere solutii si un pachet cuprinzator de informatii care acopera toate ariile de interes: dezbateri din zona fiscala, financiara si legislativa, oportunitati de finantare, resurse pentru dezvoltarea afacerii, precum si un workshop interactiv despre motivarea angajatilor si brandingul personal.

Mai mult decat atat, in premiera pe piata romaneasca, in cadrul IMM ReStart, participantii beneficiaza gratuit de intalniri private cu consultanti specializati de la EY Romania, Bursa de Valori Bucuresti, BSA | The Software Alliance si BCR Pensii. 

Moderat de Radu Soviani, evenimentul reuneste la prezidiu invitati din top managementul unora dintre cele mai de succes companii din Romania: Lucian Anghel – Presedinte Directorat si Director GeneralBCR Pensii, – Gabriel Sincu, Tax Executive Director EY Romania, Ileana Botez – Director Comunicare si Marketing Bursa de Valori Bucuresti, Ilie Iacob – Director Sucursala Cluj Allianz Tiriac Asigurari, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Daniel Pana – Country Leader SAS Romania, Magda Popescu – Outside CounselBSA | The Software Alliance, Cosmin Joldes – Strategic Development Manager Achieve Global, Elena Badea – Marketing Director EY Romania.  

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/26. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
18 mai, 2022
DEZBATERE PUBLICĂ la Primărie: „Culoar mobilitate Nord – Podul Oașului-Răsăritului și străzile Răsăritului – Câmpul Pâinii – Pod Ira”
16 mai, 2022
Proiect de lege: motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizante și trusă medicală
16 mai, 2022
Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai! După această dată, vei fi căutat de un recenzor
16 mai, 2022
Zeci de rețete tradiționale vor fi prezentate luni spre jurizare și degustare de către studenții USAMV Cluj
16 mai, 2022
Premierul Ciucă, invitat joi la un eveniment în Cluj

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) organizează o nouă dezbatere publică miercuri, 25 mai ...

DEZBATERE PUBLICĂ la Primărie: „Culoar mobilitate Nord – Podul Oașului-Răsăritului și străzile Răsăritului – Câmpul Pâinii – Pod Ira”

Muzeul Etnografic al Transilvaniei îi invită pe clujeni la o degustare de vinuri și produse ...

Degustare de vinuri și produse tradiționale italiene, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizantă, trusă medicală și vestă. ...

Proiect de lege: motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizante și trusă medicală

Avocatul Radu Mititean a prezentat în emisiunea Pastila Juridică detalii esențiale pentru cei care se ...

Conduci ilegal aceste mopede și trotinete? Ce riști

Institutul Naţional de Statistică anunţă prelungirea perioadei de autorecenzare până pe 27 mai, dată după ...

Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai! După această dată, vei fi căutat de un recenzor

Începând cu data de 1 mai 2022 s-au introdus noi reguli cu privire la diurne, ...

Noi reguli cu privire la diurne

Peste 20 de rețete tradiționale, prezentate spre jurizare și degustare de către studenții USAMV Cluj-Napoca. ...

Zeci de rețete tradiționale vor fi prezentate luni spre jurizare și degustare de către studenții USAMV Cluj

Joi, 19 mai 2022, între orele 16.30-18.00, la Casino – Centrul de Cultură urbană, va ...

Premierul Ciucă, invitat joi la un eveniment în Cluj
Success message!
Warning message!
Error message!