• Acasă
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Apa potabilă de calitate: 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o cană filtrantă

Apa potabilă de calitate: 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o cană filtrantă

Publicat: 13 mai, 2021 08:32
Actualizat: 23 martie, 2022 05:00

Filtrele de tip cană sunt transparente și în general au o capacitate de filtrare a apei până la 2 litri, ceea ce poate fi un ideal când vorbim despre apa pe care trebuie să o consumăm pe parcursul unei zile. De asemenea, reprezintă o modalitate atât de practică, și atât de simplă și comodă în înlăturarea microbilor din apă. Un avantaj esențial constă în achiziționarea unei căni filtrante o singură dată, urmând ca doar filtrele să fie schimbate periodic pentru buna menținere a calității apei. 

Iată 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o cană filtrantă 

Fiecare cană de tip filtru conține propriile caracteristici și trăsături de design, dar toate au un singur lucru comun și anume, acela de a împiedica impuritățile să ajungă în organism oferind o susținere de consum al apei de la robinet. 

1. Mâncarea va avea un gust mai bun atunci când utilizezi apă filtrată în pregătirea ei. Legumele, carnea, toate ingredientele din mâncare vor fi protejate de clor, plumb și alte bacterii găsite în compoziția apei. Faptul că poți face asta la tine acasă îți oferă încredere, spre deosebire de apa cumpărată la pet din magazin despre care nu știi cum a ajuns acolo. Pe lângă asta, eliminarea gusturilor și mirosurilor neplăcute din apa vor conduce la gustul ideal pe care trebuie să-l aibă preparatele. 

2. Băuturile sunt un factor la fel de important în viețile noastre, mai ales în prima parte a zilei când corpul are nevoie de hidratare, dar și de o cafea gustoasă pentru o zi perfectă. Astfel, riscul ca băuturile tale preferate să aibă de suferit va dispărea, iar tu te vei bucura în continuare de o apă curată cu care poți prepara limonade, ceaiuri, cafea sau coktailuri în zilele de weekend. Cel mai important aspect este reprezentat de protejarea conferită organismului împotriva posibilității îmbolnăvirii. 

3. Spațiul ocupat de o cană tip filtru în bucătăria ta va fi unul nesemnificativ în comparație cu spațiul pe care îl poate ocupa apa cumpărată pe care o depozitezi fie în frigider, fie în alt loc din casă. Acestea au o dimensiune diferită în funcție de model, întrucât unele pot fi potrivite pentru spațiul de pe ușa frigiderului, vezi aici o selecție de căni filtrante de la 7filtre.ro pentru a vedea despre ce este vorba. 

4. Electrocasnicele sunt protejate de reziduurile din apă, ceea ce duce la menținerea aspectului natural și curat pentru o durată mai îndelungată de timp. În cele din urmă, odată cu existența unei căni de tip filtru, grija ta față de deteriorarea vaselor va dispărea. Pe lângă acest aspect, apa filtrată este recomandată și în utilizarea fierului de călcat care adună calcar dacă este folosit într-o manieră greșită. 

5. Siguranța plantelor este influențată de apa utilizată pentru întreținerea lor, iar obiceiul de a folosi apa de la robinet direct pe solul acestora poate fi o idee proastă în menținerea sănătății lor. Acestea vor căpăta o creștere abundentă și un aspect cu mult mai estetic odată ce atenția ta va fi mai sporită. 

În concluzie, cănile filtrante dețin mecanismul perfect atunci când vrei să-ți ușurezi munca de zi cu zi și să te bucuri de o calitate superioară a apei. Mai mult decât atât, utilizarea apei poate fi pusă sub orice context: mâncare, băuturi preferate, întreținerea electrocasnicelor, spațiul limita, siguranța florilor și plantelor tale.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
11 iunie, 2024
Top 3 obiceiuri motivante ale pasionaților de fitness
29 aprilie, 2024
Iată 3 metode prin care poți găti și păstra un miros fresh în casă!
9 aprilie, 2024
3 tactici pe care să le folosești atunci când fumatul este din nou tentant din cauza stresului
27 martie, 2024
Cum să-ți surprinzi iubita într-un mod inedit? Top 3 sfaturi pentru a-i oferi o seară specială
17 ianuarie, 2024
De ce avem atatea farmacii sau sali de jocuri de noroc la fiecare colt de strada? Află răspunsul!

Opoziția divizată și alegerile într-un singur tur l-au ajutat pe Emil Boc să-și adjudece al ...

OPOZIȚIA DIVIZATĂ și alegerile într-un singur tur l-au ajutat pe Emil Boc să-și adjudece al șaselea mandat la Primăria Cluj

MDM Group a informat că începând cu 1 iulie 2024 salariul de bază minim brut ...

Salariul minim crește din 1 iulie
Șeful stafului de campanie a lui Sabin Sărmaș, replică pentru Emil Boc: „Te plimbai cu tancul sovietic prin oraș, noi te-am pus în genunchi cu praștiile”

Reles primar a șasea oară, de data aceasta cu mai puțin de 50 la sută ...

Emil Boc, după alegeri: A fost cea mai agresivă campanie împotriva mea de când sunt primar

Grecia este una dintre cele mai frumoase țări din lume, iar insulele sale sunt cu ...

TOP șase cele mai frumoase insule grecești și cum să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine

Soarele arde, temperaturile continuă să crească, iar singura ta dorință este aceea de a te ...

ÎNGHEȚATA – desertul indispensabil pe timp de vară. Cele mai populare tipuri

Un corp frumos și sănătos necesită multă muncă și eforturi alimentare pe o perioadă îndelungată ...

Top 3 obiceiuri motivante ale pasionaților de fitness

Mircea Moroșan (PNL) a câștigat un nou mandat de primar la Huedin, cu 30,5% din ...

Mircea Moroșan reales primar în Huedin
Success message!
Warning message!
Error message!