Apa potabilă de calitate: 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o cană filtrantă

13 mai, 2021 08:32

Filtrele de tip cană sunt transparente și în general au o capacitate de filtrare a apei până la 2 litri, ceea ce poate fi un ideal când vorbim despre apa pe care trebuie să o consumăm pe parcursul unei zile. De asemenea, reprezintă o modalitate atât de practică, și atât de simplă și comodă în înlăturarea microbilor din apă. Un avantaj esențial constă în achiziționarea unei căni filtrante o singură dată, urmând ca doar filtrele să fie schimbate periodic pentru buna menținere a calității apei. 

Iată 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o cană filtrantă 

Fiecare cană de tip filtru conține propriile caracteristici și trăsături de design, dar toate au un singur lucru comun și anume, acela de a împiedica impuritățile să ajungă în organism oferind o susținere de consum al apei de la robinet. 

1. Mâncarea va avea un gust mai bun atunci când utilizezi apă filtrată în pregătirea ei. Legumele, carnea, toate ingredientele din mâncare vor fi protejate de clor, plumb și alte bacterii găsite în compoziția apei. Faptul că poți face asta la tine acasă îți oferă încredere, spre deosebire de apa cumpărată la pet din magazin despre care nu știi cum a ajuns acolo. Pe lângă asta, eliminarea gusturilor și mirosurilor neplăcute din apa vor conduce la gustul ideal pe care trebuie să-l aibă preparatele. 

2. Băuturile sunt un factor la fel de important în viețile noastre, mai ales în prima parte a zilei când corpul are nevoie de hidratare, dar și de o cafea gustoasă pentru o zi perfectă. Astfel, riscul ca băuturile tale preferate să aibă de suferit va dispărea, iar tu te vei bucura în continuare de o apă curată cu care poți prepara limonade, ceaiuri, cafea sau coktailuri în zilele de weekend. Cel mai important aspect este reprezentat de protejarea conferită organismului împotriva posibilității îmbolnăvirii. 

3. Spațiul ocupat de o cană tip filtru în bucătăria ta va fi unul nesemnificativ în comparație cu spațiul pe care îl poate ocupa apa cumpărată pe care o depozitezi fie în frigider, fie în alt loc din casă. Acestea au o dimensiune diferită în funcție de model, întrucât unele pot fi potrivite pentru spațiul de pe ușa frigiderului, vezi aici o selecție de căni filtrante de la 7filtre.ro pentru a vedea despre ce este vorba. 

4. Electrocasnicele sunt protejate de reziduurile din apă, ceea ce duce la menținerea aspectului natural și curat pentru o durată mai îndelungată de timp. În cele din urmă, odată cu existența unei căni de tip filtru, grija ta față de deteriorarea vaselor va dispărea. Pe lângă acest aspect, apa filtrată este recomandată și în utilizarea fierului de călcat care adună calcar dacă este folosit într-o manieră greșită. 

5. Siguranța plantelor este influențată de apa utilizată pentru întreținerea lor, iar obiceiul de a folosi apa de la robinet direct pe solul acestora poate fi o idee proastă în menținerea sănătății lor. Acestea vor căpăta o creștere abundentă și un aspect cu mult mai estetic odată ce atenția ta va fi mai sporită. 

În concluzie, cănile filtrante dețin mecanismul perfect atunci când vrei să-ți ușurezi munca de zi cu zi și să te bucuri de o calitate superioară a apei. Mai mult decât atât, utilizarea apei poate fi pusă sub orice context: mâncare, băuturi preferate, întreținerea electrocasnicelor, spațiul limita, siguranța florilor și plantelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
20 mai, 2022
Președintele Ungariei aleargă în Parcul Central din Cluj! Poate-i inspiră și pe politicienii locali
10 mai, 2022
Melanomul malign, un cancer de piele extrem de agresiv! Cum îl poți evita
9 mai, 2022
Diversificarea la bebeluși, sfaturi esențiale din partea dr. Petronela Popoviciu, consilier parental
6 aprilie, 2022
Descoperă 3 ținute de damă pe care le poți purta cu pantofi casual în acest sezon
3 aprilie, 2022
Start sezon moto la Cluj: sute de bikeri au înfruntat ploaia, într-o paradă pe străzile orașului

Fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, deputat și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, crede ...

Profesorul Achimaș: Suntem departe de o lege care să impună sancțiuni celor care nu merg la medic pentru servicii de prevenție

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței, boala importată din Africa? Epidemia de variolă ...

Cât de periculoasă este de fapt variola maimuței RĂSPUNSUL Profesorului Achimaș-Cadariu

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la inceputul acestui an, isi schimba numele in Spitalul ...

Spitalul Polaris Medical a fost preluat de Medicover și se repozitioneaza ca spital chirurgical

Președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj, Augustin Feneșan, care este și prim-vicepreședinte al Consiliului Național ...

PARADOX: Digitalizare cu zeci de mii de ANGAJĂRI LA STAT! Reacția lui Augustin Feneșan, președintele APM Cluj

În contextul în care sectorul agroalimentar a fost semnificativ afectat de criza economică generată de ...

CALENDAR: Când vor putea fi contractate microgranturile și granturile pentru capital de lucru destinate sectorului agroalimentar
Ai început să călătorești din nou? Gândește-te de două ori înainte să îți faci bagajul pentru că de data asta totul va fi diferit!

„Un început de zi activ în Kolozsvár”, asta a scris noul președinte al Ungariei, Novák ...

Președintele Ungariei aleargă în Parcul Central din Cluj! Poate-i inspiră și pe politicienii locali

Firmele de curierat vor avea obligația de a raporta la ANAF datele persoanelor care plătesc ...

Curierii, obligați să-i raporteze la ANAF pe clienții care plătesc cash! Ținta: evazioniștii
Success message!
Warning message!
Error message!