ARES preia Cardiomed Cluj și dezvoltă o rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie

25 decembrie, 2021 09:19

ARES, cel mai mare spital privat de cardiologie interventionala și Cardiomed, cea mai importantă clinică privată din Cluj-Napoca, specializată în cardiologie, își unesc forțele pentru a le oferi pacienților o experiență terapeutică completă, de la investigații și diagnostic, la tratament intervențional. Începând cu  22 decembrie, Cardiomed devine parte a Grupului ARES.

Combinând serviciile Cardiomed Cluj cu propria sa rețea de centre de cardiologie și radiologie intervențională, ARES își extinde serviciile de ambulatoriu și imagistică, abordând nevoile pacienților într-un stadiu timpuriu în diagnosticarea acestora și oferind soluții integrate preventive și curative. Echipei medicale ARES, formată din peste 25 de medici clinicieni și intervenționiști, i se alătură medicii Cardiomed, cea mai mare echipă medicală privată din Cluj-Napoca, numărând peste 145 de medici clinicieni, dintre care 28 medici cardiologi. ARES devine astfel principalul furnizor privat de servicii medicale cardiologice și conexe din Cluj, oferind servicii de imagistică (CT, RMN, mamograf, DEXA), consultații clinice și proceduri de cardiologie și radiologie intervențională.

Pacienții vor putea accesa la ARES toată gama de servicii medicale, de la investigații imagistice, consultații clinice pentru peste 20 de specialități, tratamente oncologice, mică chirurgie, precum și tratamente intervenționale pentru afecțiuni cardiovasculare. În urma achiziției de astăzi, ARES va funcționa în trei locații din Cluj-Napoca și plănuiește să se extindă suplimentar, atât în oraș, cât și în regiune.

”Pacientul clujean are acum la dispoziție o experiență medicală completă. Este investigat, diagnosticat și tratat de medici care lucrează în echipă, se coordonează și găsesc cea mai bună variantă de tratament pentru el. La ARES punem mereu pacientul în centrul preocupărilor noastre și căutăm soluții inovatoare, chiar și atunci când situația pare fără răspuns. Am găsit valori similare și aceeași filosofie la partenerii noștri din Cardiomed și suntem încrezători că împreună vom construi un brand puternic, care răspunde nevoilor pacientului”a declarat  Geanina Durigu, CEO Grupul ARES.

Medicul Carmen Mureșan, fondatoarea Cardiomed va rămâne în cadrul companiei pentru a continua dezvoltarea ambulatoriului de specialitate, alături de echipa pe care a construit-o și a condus-o cu succes în ultimii 12 ani.

”Suntem entuziasmați să semnăm cu ARES acest parteneriat care ne va accelera creșterea în Cluj și în regiune, în timp ce pacienții noștri vor avea parte de soluții integrate de cardiologie, de la diagnostic la tratament intervențional. Ne dorim să continuăm să extindem activitatea Cardiomed, ca parte a Grupului ARES, să dezvoltăm baza solidă de servicii medicale de înaltă calitate oferite de echipa noastră, dedicată în totalitate nevoilor pacienților noștri”a declarat dr. Carmen Mureșan.

Înființată în 2008, Cardiomed este în prezent cea mai mare clinică privată specializată pe cardiologie din Cluj-Napoca. Clinica oferă servicii de diagnostic si tratament modern, în diverse specializări, de la cardiologie, oncologie, dermatologie, ginecologie, ORL, endocrinologie, alergologie, medicină internă, la neurologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, nutriție, precum si servicii de imagistică și analize medicale.

ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională în spitale publice și private din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 15 premiere naționale și internaționale. Din 2019, ARES este deținut de fondul american de investiții Highlander Partners. Pentru mai multe informații, consultați site-ul www.centrele-ares.ro.

Highlander Partners este un fond de investiții care administrează peste 2 miliarde de dolari din capital propriu. Firma se axează pe realizarea de investiții în afaceri din industrii selectate în care directorii companiei au o experiență semnificativă de operare și investiții. Highlander Partners abordează investițiile printr-o strategie de ”cumpărare și consolidare” și creează valoare ajutând companiile să se dezvolte atât organic, cât și prin achiziții. Pentru mai multe informații, vizitați www.highlander-partners.com. 

Tranzactia a fost asistata de catre consultantii Andrei Bichescu, de la Lionlinkadvisory si  Radu Somlea si Monica Tintas, de la Somlea si Asociatii, reprezentand Cardiomed si de catre Daniela Buhus de la TS Partners si Amalia Ambrozie si Adrian Boca de la Contradiction, reprezentand Ares.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
18 mai, 2022
Încasezi bani din chirii? ANAF a realizat un ghid să te ajute cu plata impozitului apoi se apucă de controale
18 mai, 2022
Percheziții la Cluj: Vizat, un grup infracțional specializat în traficul de migranți și traficul de droguri
18 mai, 2022
DEZBATERE PUBLICĂ la Primărie: „Culoar mobilitate Nord – Podul Oașului-Răsăritului și străzile Răsăritului – Câmpul Pâinii – Pod Ira”
16 mai, 2022
Proiect de lege: motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizante și trusă medicală
16 mai, 2022
Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai! După această dată, vei fi căutat de un recenzor

Mulți clujeni încasează venituri frumușele din chirii însă nu toți își plătesc impozitele la Fisc. ...

Încasezi bani din chirii? ANAF a realizat un ghid să te ajute cu plata impozitului apoi se apucă de controale

Oamenii legii au făcut miercuri dimineață 37 percheziții domiciliare, pe raza județelor Arad, Timiș, Cluj, ...

Percheziții la Cluj: Vizat, un grup infracțional specializat în traficul de migranți și traficul de droguri

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) organizează o nouă dezbatere publică miercuri, 25 mai ...

DEZBATERE PUBLICĂ la Primărie: „Culoar mobilitate Nord – Podul Oașului-Răsăritului și străzile Răsăritului – Câmpul Pâinii – Pod Ira”

Muzeul Etnografic al Transilvaniei îi invită pe clujeni la o degustare de vinuri și produse ...

Degustare de vinuri și produse tradiționale italiene, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizantă, trusă medicală și vestă. ...

Proiect de lege: motocicliștii nu vor mai fi obligați să dețină extinctor, triunghiuri reflectorizante și trusă medicală

Avocatul Radu Mititean a prezentat în emisiunea Pastila Juridică detalii esențiale pentru cei care se ...

Conduci ilegal aceste mopede și trotinete? Ce riști

Institutul Naţional de Statistică anunţă prelungirea perioadei de autorecenzare până pe 27 mai, dată după ...

Autorecenzarea, prelungită până în 27 mai! După această dată, vei fi căutat de un recenzor

Începând cu data de 1 mai 2022 s-au introdus noi reguli cu privire la diurne, ...

Noi reguli cu privire la diurne
Success message!
Warning message!
Error message!