În pragul sărbătorilor de iarnă, Fabrica de Bere Urus lansează o nouă specialitate de bere, creată pentru cei care îşi doresc o bere unică şi savuroasă. Specialitatea Uursus Arămie poate fi degustată doar pe perioada iernii, începând de miercuri, 21 decembrie, şi până pe 21 februarie 2012. Ursus Arămie este o bere lager nefiltrată, care aparţine stilului Dunkel Lager şi care conţine 5,2% alcool. Produsul are un aspect deosebit, culoarea arămie cu nuanţe de chihlimbar şi cupru fiind desăvârşită prin combinarea celor 3 tipuri speciale de malţ din compoziţie (malţ blond, malţ de tip Munich şi malţ caramel). Opalescenţa este conferită de prezenţa celulelor de drojdie.Prin toate aceste ingrediente alese, berea Arămie capătă un gust bogat, cu o profunzime şi o complexitate aparte date de echilibrul notelor de malţ şi amăreală fină oferită de hameiul de aromă.„Fabrica de Bere este un reper al oraşului şi locul în care arta fabricării berii se împleteşte cu buna dispoziţie. Un loc unic în care vă puteţi bucura de experienţa de a vedea cum se produce berea şi de a aprecia prospeţimea acesteia. Am creat berea Ursus Arămie din dorinţa de a oferi consumatorilor o surpriză deosebită în preajma sărbătorilor”, a declarat Monica Mândruţiu, Director de Calitate & Fabricare Bere Ursus Breweries.
Bere arămie nefiltrată, în ediţie specială de iarnă, la Fabrica de bere
ULTIMELE ȘTIRI