Bilete CFR mai scumpe cu 18 la sută de duminică

Publicat: 13 august, 2011 16:06

Actualizat: 23 martie, 2022 07:35

CFR Călători anunţă că, începând cu data de 14 august 2011, tarifele la transportul feroviar de călători se vor majora cu 18%. „Măsura face parte din strategia de redresare şi echilibrare a situaţiei financiare a companiei şi are ca principală cauză creşterea preţurilor – care a avut loc de la data ultimei majorări (20 septembrie 2010) şi până în prezent – la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc”, explică conducerea CFR Călători.Facilităţile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare, menţinându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75% la abonamente pentru elevi şi studenţi. Şi restul ofertelor comerciale prin care se acordă reduceri la transportul cu trenul, se vor menţine:

  • „Călătoria dus-întors” cu o reducere de 10%;
  • reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie;
  • „Minigrup 2 – 5” este destinată celor călătoresc în grupuri mici (de 2 – 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10% şi 25 %;
  • „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25% şi 60%;
  • oferta de vacanţă – reducere de 10%, la cumpărarea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

De exemplu, pe ruta Bucureşti – Ploieşti tariful la trenul rapid cls a doua va creşte de la 21.5 lei la 25.4 lei, iar la clasa 1 de la 29.6 lei la 34.9 lei. Pe ruta Bucureşti – Constanţa tariful la tren rapid cls a doua va creşte de la 52.2 lei la 61.6 lei.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
30 septembrie, 2024
Dr. Delia Nicoară, IOCN: „E nevoie de abordări individualizate în prevenirea cancerului”
30 septembrie, 2024
La ce întrebări răspunde Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român
30 septembrie, 2024
Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de Cancer
30 septembrie, 2024
Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la sută
30 septembrie, 2024
Institutul Oncologic din Cluj, partea a unei rețele de expertiză europeană de luptă împotriva cancerului

D.G.R.F.P. Cluj-Napoca reamintește persoanelor fizice că în anul 2024, termenul limită de depunere a formularului ...

30 septembrie 2024 – termen limită de depunere a formularului 216 și de plată, pentru impozitul special pe bunurile imobile de valoare mare

Institutul Oncologic din Cluj pune umărul la întărirea rețelelor europene de expertiză oncologică pentru viitorul ...

Dr. Delia Nicoară, IOCN: „E nevoie de abordări individualizate în prevenirea cancerului”

Registrului Auto Român le transmite șoferilor că de acum pot accesa informații tehnice via Chatbotul ...

La ce întrebări răspunde Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” (IOCN) contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de ...

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de Cancer

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la ...

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la sută

Institutul Oncologic din Cluj este parte a unei rețele de expertiză europene de luptă împotriva ...

Institutul Oncologic din Cluj, partea a unei rețele de expertiză europeană de luptă împotriva cancerului

Dr. Delia Nicoară a reprezentat Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) la ...

Dr. Nicoară, IOCN, a vorbit la Bruxelles despre traseul pacientului și importanța rețelelor oncologice

Gătitul este o artă, iar perfecționarea gustului și a texturii alimentelor este una dintre cele ...

Cum să obții cea mai bună variantă a preparatelor culinare
Success message!
Warning message!
Error message!