• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • CÂT costă să ÎNCHIRIEZI un RESTAURANT în Cluj, comparativ cu restul marilor orașe din țară

CÂT costă să ÎNCHIRIEZI un RESTAURANT în Cluj, comparativ cu restul marilor orașe din țară

Publicat: 30 mai, 2015 08:47

Actualizat: 23 martie, 2022 05:25

Pentru cei aflați în căutarea unor oportunități de business cu riscuri și costuri scăzute, închirierea unei afaceri cu o clientelă deja formată reprezintă o opțiune mai sigură comparativ cu un start-up. O variantă demnă de luat în seamă sunt restaurantele, potrivit imobiliare.ro

altera
Imobiliare Cluj
Cluj-Napoca:

În zona centrală a orașului de pe Someș, un spațiu situat la parterul unei vile, cu o suprafață utilă de 320 de metri pătrați, poate fi închiriat cu circa 2.500 de euro pe lună. Proprietatea dispune de bucătărie semi-echipată, bar de piatră, cuptor din piatră pentru pizza, grill și șemineu funcțional, o cramă de 60 de metri pătrați, o terasă acoperită și una descoperită, de 300 de metri pătrați.

În zona Piața Unirii, un restaurant de 350 de metri pătrați, complet echipat pentru continuarea activității, poate fi închiriat cu 4.000 de euro pe lună. Suprafața totală este compartimentată în bucătărie și sală de mese cu bar amenajat din piatră naturală. Există, totodată, posibilitatea amenajării unei terase.

București:

În zona Romană, un restaurant complet echipat, în suprafață de 86 de metri pătrați, poate fi închiriat cu 2.000 de euro pe lună. Proprietatea face parte dintr-un imobil construit în anul 1930 și include un birou, dar și spălătorie și spațiu de depozitare.

În zona Unirii, un spațiu cu destinația restaurant/lounge, cu o suprafață de 250 de metri pătrați, este listat pe Spatiicomerciale.ro la un preț de 2.000 de euro pe lună. Proprietatea este amplasată la ultimul etaj al unei clădiri de birouri și se închiriază cu bucătăria utilată, cu bar și mobilier inclus. 

Tot în zona centrală a Capitalei, pe strada Eminescu (în apropiere de intersecția cu Bulevardul Dacia), un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri (50 la interior și 50 pe terasă) are un preț cerut de circa 2.060 de euro pe lună. Proprietatea dispune de o suprafață totală de 275 de metri pătrați. 

În zona Cișmigiu, un restaurant de 300 de metri pătrați are un preț cerut de 3.000 de euro pe lună. Amplasat într-o clădire din 1935, spațiul este dispus pe trei nivele a câte 100 de metri pătrați (subsol, parter și terasă) și dispune de două bucătării, ce comunică între ele prin intermediul unui lift.

În Centrul Istoric al Capitalei, un restaurant situat vizavi de Banca Națională a României poate fi închiriat cu aproape 6.000 de euro pe lună. Unitatea dispune de o suprafață utilă de 267 de metri pătrați (pe subsol, parter și terasă închisă de 100 de metri pătrați) și are o capacitate de 100 de locuri. Printre dotările spațiului se numără: lift pentru mâncare (ce leagă bucătăria de la subsol cu parterul clădirii), cameră frigorifică, vestiar cu duș pentru personal, sistem de ventilație, LCD-uri, camere video etc.

Timișoara:

În zona Aradului, un spațiu de 120 de metri pătrați (plus terasă de 100 de metri pătrați), amplasat într-o vilă din 1970, poate fi închiriat cu circa 800 de euro pe lună. Spațiul a funcționat ca restaurant și este dotat cu bucătărie, spațiu de depozitare, centrală termică proprie, aer condiționat etc.

În zona Nord, o vilă din 2006, cu o suprafață de 350 de metri pătrați, este listată pe Spatiicomerciale.ro la un preț de aproape 3.000 de euro pe lună. Proprietatea include un teren de 800 de metri pătrați și este structurată pe demisol, parter și mansardă. Compartimentată în trei încăperi, aceasta a funcționat anterior ca restaurant. 

Brașov:

Un spațiu de 250 de metri pătrați, amplasat într-o vilă din zona Stupini, are un preț cerut de 600 de euro pe lună. Acesta a funcționat ca restaurant, se închiriază mobilat și dispune de bucătărie utilată și terasă.

În zona Florilor, proprietarul unui spațiu de 230 de metri pătrați, situat la parterul unui bloc de apartamente, solicită 690 de euro pe lună. Fost restaurant, proprietatea dispune de toate utilitățile, la care se adaugă sistem de alarmă, aer condiționat etc.

Constanța:

În zona centrală a Constanței, un restaurant de circa 300 de metri pătrați utili poate fi închiriat, la cheie, cu un preț cuprins între 1.200 de euro pe lună (pentru plata pe 12 luni în avans) și 1.800 de euro pe lună (pentru trei luni în avans), la care se adaugă cheltuieli de mentenanță. Spațiul a fost complet renovat în anul 2014.

În zona Gară, restaurantul Rapid este disponibil spre închiriere la un preț de 6.800 de euro pe lună, sumă ce include toate dotările necesare pentru păstrarea destinației actuale. Construit în anul 2010, spațiul dispune de o suprafață utilă de 850 de metri pătrați – două saloane (de 150 și, respectiv, 240 de metri pătrați), bar-pizzerie, bucătărie, cameră frigorifică, magazii, vestiare, birouri etc.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
6 decembrie, 2023
Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate
29 noiembrie, 2023
Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță
29 noiembrie, 2023
Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania
28 noiembrie, 2023
Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj
17 noiembrie, 2023
Răzvan Cherecheș: UBB va organiza cursuri pentru medicii rezidenți susținute de cercetători și medici de talie mondială

A fi practicant de jocuri de noroc sau gambler, așa cum este noțiunea în limba ...

Secretele gamblerilor de succes. Iată cum îți poți garanta distracția în sala de jocuri

În societatea contemporană, accesul la credite a devenit o parte integrantă a vieții financiare, oferind ...

Dacă îți dorești un credit, dar nu vrei să plătești rata ani de zile, aceste soluții sunt potrivite pentru tine!

În viață, puține momente se compară cu emoția și entuziasmul care însoțesc vestea că vei ...

Urmează să deveniți părinți? Iată de ce va avea nevoie copilul tău în primele luni de viață

Raul Chis l-a avut invitat la emisiunea PUNCTUL CRITIC pe deputatul USR Viorel Băltărețu, la ...

USR Cluj-Napoca, în focul pregătirii unui contracandidat pentru Emil Boc

MDM Group informează că 21 decembrie 2023 este ultima zi de depunere a declaratiilor si ...

Ziua limită din decembrie până la care poți plăti taxele pe noiembrie 2023

Exproprieri pentru metrou la Cluj: 486 de imobile urmează să fie expropriate în vederea construirii ...

Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate

Profesorul și deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu a vorbit într-un interviu acordat BuzzNews.ro despre obiceiurile alimentare nefaste ...

Prof dr Achimaș-Cadariu, despre legătura dintre alimentație și cancer

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu acordat BuzzNews.ro cât rău fac medicii care taxează la privat ...

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu cât rău fac medicii care taxează la privat analizele pe care le fac la stat
Success message!
Warning message!
Error message!