• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Cel mai mare grill rotisor vertical din România, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la la Polus – VEZI PROGRAM

Cel mai mare grill rotisor vertical din România, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la la Polus – VEZI PROGRAM

Publicat: 6 septembrie, 2015 14:18
Actualizat: 23 martie, 2022 05:23

Cel mai mare grill rotisor vertical din România va fi adus la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la la Polus, care începe în 11 septembrie. La mâncare bună, va fi și muzică bună – trupa Iris susține un concert. 

Anul acesta, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ împreună cu centrul comercial din inima Transilvaniei vor lansa la Cluj prima competiţie Internațională Continentală de tip Black Box din România. În cadrul concursului fiecare concurent va primi prin tragere la sorți o cutie cu ingrediente surpriză, cu care vor trebui să pregătească câte un preparat conform categoriilor de concurs.

În cadrul evenimentului clujenii vor asista la o nouă ediție de Master of Flames Cooking Show bucătărie ciobănească românească. În cadrul evenimentului va exista chiar și o stână tradiţională românescă, construită după modelul celor din Munţii Căpăţânii.

În plus, la Polus va avea loc primul Grill Party Show cu cel mai mare grill rotisor vertical din România, unde se vor găti aproape 600 de kilograme de carne.

A devenit deja o tradiție, ca în fiecare an, să fie stabilit un nou record culinar internaţional.

Astfel, anul acesta, în cadrul evenimentului, membrii organizaţiei Federazione Italiana di Pasticceria Gelateria e Cioccolateria din Sicilia vor pregăti o Cassata Siciliană de 150 de kilograme.

Evenimentul va mai cuprinde un Pizza Racing Show, demonstraţii de carmangerie tradiţională românească, demonstraţii de bucătărie fusion euro-orientală, bartenders’ Black Box Competition, cantina comunistă Polus Center, și mai mult, în fiecare an avem alături de maeştri bucătari şi maeştrii vinului în cadrul paradei somelierilor.

Punctul culiminant al evenimentului va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20,30, când pe scenă își vor face apariția membrii trupei Iris, ce au pregătit un spectacol incendiar. Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center în Gastronomie, va avea loc în perioada 11-13 septembrie 2015, în parcarea centrului comercial și se va desfășura după următorul program:

Vineri, 11 septembrie 2015

18,00 – Festivitatea de deschidere a competiţiei

19,00 – Gastro Show – lansarea bucătăriei de la „Stâna Polus”, 6 feluri de mâncare

ciobănească, partea I, (degustări pentru public);

22,00 – Guerrilla Cooking Show Braşov – demonstraţii de bucătărie braşoveană realizate de

echipa de jurnalişti din Braşov coordonată de Alexandru Petrescu, (degustări pentru public);

22,30 – Dj, Music & Dance Party

Sâmbătă, 12 septembrie 2015

8,00 – Înscrierea concurenţilor

9,00–18,00 – Intrarea concurenţilor în competiţia Black Box la categoriile Pasăre, Peşte şi Vegetarian (fiecare concurent are la dispoziţie 1 oră pentru a desăvârşi preparatul pentru prezentare, 4 concurenţi intră simultan în boxe);

11,00 –17,00 – Grill Party Show by Masters of Flames, 600 de kg de carne prăjită pe grill rotisor, degustări;

11,30 – 17,30 – Deschiderea „Cantinei Socialiste”by Chef Gigi Fedeleş (degustări pentru public);

12,30 – Startul competiţiei Pizza Racing Show, etapa Polus Center, partea I;

13,30 – Demonstraţii Pizza Master, (degustări pentru public);

14,00 – Live Cooking Show: preparate din meniul celebrului tren „Orient Express”, (degustări pentru public);

14,30 – Ora Magicianului, demonstraţii de magie culinară;

15,00 – Street Dance Sugar Show, oferit de mai multe echipe de dansatori de breakdance, streetdance;

15,30 – Live Cooking Show: preparate din bucătăria orientală, (degustări pentru public);

17,00 – Stâna Polus, 6 feluri de mâncare ciobănească, partea II, (degustări pentru public);

17,30 – Energizează-te prin consumul de dulciuri, demonstraţie de deserturi fresh de vară;

18,00 – Parada Somelierilor;

18,30 – Live Cooking Show: produse de carmangerie românească tradiţională;

19,00 – Decernarea premiilor;

20,30 – Concert cu formaţia Iris;

22,30 – Încetarea programului

Duminică, 13 septembrie 2015

8,00 – Înscrierea concurenţilor

10,00–19,00 – Intrarea concurenţilor în competiţie la categoriile Desert de Restaurant, Tort Festiv, Meniu Tradiţional;

10,00 – Pregatirile pentru Recordul Internaţional Cassata Siciliană de 150 kg;

11,00- Demonstraţii Pizza Master, (degustări pentru public);

13,00 – Startul competiţiei Pizza Racing Show, etapa Polus Center, partea II, trofeul „Claudiu Toader” black box;

13,30 – Street Dance Sugar Show, oferit de mai multe echipe de dansatori de zumba, rumba, salsa;

14,00 – Stâna Polus, 6 feluri de mâncare ciobănească, partea III, (degustări pentru public);

14,30 – Live Cooking Show: preparate din meniul celebrului tren „Orient Express”, (degustări pentru public);

15,00 – Parada Somelierilor;

15,15 – Live Cooking Show: Bucătărie braşoveană cu Guerrilla Cooking;

15,30 – Decernarea Trofeului „Claudiu Toader”;

16,00 – Recordul Internaţional Cassata Siciliană, certificare, (degustări pentru public);

16.15 – Ora Magicianului, demonstraţii de magie culinară;

16,30 – Decernarea Cupei României la Deserturi;

17,00 – Bartenders’ Black Box Competition, competiţia barmanilor;

18,00 – Live Cooking Show: produse de carmangerie românească tradiţională, tematica: Cina de Ignat;

18,30 – Live Cooking Show: bucătărie ţigănească, (degustări pentru public);

19,00 – Parada Somelierilor

20,00 – Decernarea premiilor

22,30 – Încetarea programului

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
21 decembrie, 2024
Aeroportul Internațional Cluj, primul din România care are autobuz electric pentru pasageri
19 decembrie, 2024
România, cele mai multe morți în cele mai multe paturi de spital
19 decembrie, 2024
Baciu, comuna cât un orășel: ce planuri are primăria pentru a-l dezvolta
26 noiembrie, 2024
Chirurgul Patriciu Achimaș îi îndeamnă pe români să o voteze pe Elena Lasconi în turul doi
19 noiembrie, 2024
Deputatul Achimaș-Cadariu votează candidați cu pregătirea făcută „la o școală cât de cât acceptabilă, nu pe genunchi și nu pe înserat”

Accesoriile sunt detalii esențiale care pot transforma orice ținută, oferindu-ți ocazia să îți exprimi personalitatea ...

Tendințe în accesorii: Statement sau discret? Ce se poartă în acest sezon

Augustin Fenesan de la IMM România analizează creșterea PIB-ului României pe cap de locuitor, evidențiind ...

PIB-ul pe cap de locuitor, umflat artificial în România: nu trăiesc atât de bine românii

Prim vicepreședintele IMM România, Augustin Feneșan, a vorbit în emisiunea Antreprenoriada despre intenția noului ministru ...

Augustin Feneșan de la IMM România, analiza momentului despre limitarea plăților cash

Sterică Fudulea de la IMM ROMÂNIA a fost ales Președinte al Consiliului Economic și Social. ...

Sterică Fudulea de la IMM ROMÂNIA, ales președinte al Consiliului Economic și Social

Începând din 15 ianuarie 2025, compania aeriană AnimaWings va conecta orașul Cluj-Napoca cu capitala României, ...

AnimaWings dă start zborurilor directe Bucureşti – Cluj şi retur începând cu 15 ianuarie 2025

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj şi compania aeriană LOT Polish Airlines întâmpină Noul An cu ...

Aeroportul Internaţional Cluj şi LOT Polish Airlines anunţă creşteri de frecvenţe pentru zborurile spre Varşovia

Tot mai mulți români din marile orașe se laudă că în România se trăiește mai ...

În România se trăiește mai bine decât în diaspora? Ce răspunde economistul Dan Mureșan

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și WIZZ AIR au anunțat o nouă rută internațională din ...

Aeroportul Internațional Cluj anunță o rută nouă spre Castellón din vara lui 2025
Success message!
Warning message!
Error message!