• Acasă
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Clujeanca Ramona Mindru, PREMIATĂ pentru că a donat lunar săracilor veniturile încasate în fiecare zi de 13

Clujeanca Ramona Mindru, PREMIATĂ pentru că a donat lunar săracilor veniturile încasate în fiecare zi de 13

Publicat: 14 noiembrie, 2014 15:56
Actualizat: 23 martie, 2022 05:33

Femeia de afaceri Ramona Mîndru a obtinut joi premiul special al juriului pentru cel mai eficient proiect filantropic. Ea a donat toate veniturile salonului ei de frumusete, încasate în ziua de 13 a fiecărei luni, copiilor aflati in dificultate.

Femeia de afaceri Ramona Mîndru a obtinut joi premiul special al juriului pentru cel mai eficient proiect filantropic. Evenimentul a avut loc aseara la Bucuresti, in cadrul Galei “Oameni pentru Oameni 2014”.

Hairstilistul Ramona Mîndru, proprietarul salonului de frumusete “Catwalk by Ramona Mîndru”, a fost premiata de juriul Galei “Oameni pentru Oameni 2014” pentru proiectul filantropic “13 cu Atitudine”. Clujeanca a atras atentia organizatorilor prestigiosului eveniment dupa ce si-a donat toate veniturile salonului ei de frumusete, încasate în ziua de 13 a fiecărei luni, directionate ulterior către copii aflati in dificultate.

“Campania <13 cu Atitudine> dorește sa depășească prejudecăţile legate de ziua de 13 şi să abordeze acest număr cu altfel de atitudine! Tot ce ne-am dorit noi a fost sa aducem un zambet pe chipurile femeilor care trec pragul salonului nostru, atunci cand se uita in oglinda, dar şi când se gândesc că frumuseţea lor aduce zâmbete pe chipul unor copii”, a declarat Ramona Mindru, managerul salonului Catwalk.

Salonul Catwalk by Ramona Mîndru a demarat campania de responsabilizare sociala “13 cu Atitudine” începând cu 13 martie. Pana acum, proiectul a reusit sa mobilizeze suma de 31.000 de lei pentru diverse cauze umanitare. 

Cea mai recenta zi de 13 cu atitudine a salonului Catwalk  a fost ocazia perfectă pentru achiziționarea unei mașini de scris în Braille pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca. Campania le-a mai adus copiilor de la Institutul Oncologic „I. Chiricuta” medicamentele necesare tratamentului pentru leucemie. Într-o altă zi de 13, fetele de la salon și-au petrecut o zi alături de copiii de la Asociația Autism Transilvania, după care au donat banii necesari terapiei pentru o vară a unuia dintre micuții diagnosticați cu autism. De asemenea, s-au mai donat bani pentru copii cu sindrom Down și pentru achiziționarea unei tărgi de salvare pentru Crucea Roșie.

“Este doar inceputul si nu dorim sa ne oprim aici, asa ca invitam toti clujenii sa se alature cauzei noastre. În această zi <speciala>, serviciile din cadrul Salonului nu au valoare fixă, fiecare poate contribui cu cât doreşte pentru cauza copiilor bolnavi de cancer”, a mai spus Ramona Mîndru.

Gala Oameni pentru Oameni premiază anual actele filantropice care au cel mai mare impact în comunitate. Sunt recunoscute fapte generoase atât ale persoanelor cât şi ale companiilor, precum și inovaţia şi profesionalismul în domeniul strângerii de fonduri în rândul organizaţiilor neguvernamentale şi al voluntarilor lor. În cei 11 ani de existență a Galei, au fost nominalizate peste 1.000 de persoane şi instituţii și suma totală a donațiilor a crescut de la 4 milioane de euro în 2003 la 14,8 milioane în 2014.

Gala este organizată de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, un grup de profesionişti care promovează cultura filantropică prin educaţie şi dezvoltarea de instrumente de strângere de fonduri, şi AmCham, Camera de Comerţ Americană în România. 

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
18 septembrie, 2023
Investiție Durabilă: Top 5 Motive pentru care Botinele din Piele Naturală Merită un Loc în Garderoba Ta
13 iulie, 2023
Frizerie
25 aprilie, 2023
Nu îți place să gătești? Iată 5 alternative pe care trebuie să le încerci!
28 martie, 2023
Pălării feminine în perioada La Belle Epoque – frumuseţe şi reprezentare
26 martie, 2023
Iată 5 motive pentru care merită să optezi pentru o asigurare de viață

Noua grădiniță din Baciu își va deschide porțile pentru cei mici la finele lunii octombrie, ...

Balázs János, primar Baciu: Noua grădiniță se deschide la finele lunii octombrie

Speranța mai redusă de viață a românilor comparativ cu cea a celorlalți cetățeni europeni și ...

Deputatul Achimaș-Cadariu: „Nu există o incompatibilitate între a fi ortodox și a avea educație sanitară în școli”

De la 1 octombrie 2023, salariul minim brut va fi majorat de la 3.000 lei ...

Feneșan, Consiliul Național al IMM-urilor, despre majorarea salariului minim: Se vor închide firme

Prim-vicepreședintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Augustin Feneșan, critică protestele ...

Augustin Feneșan critică protestele bugetarilor „afectați” de reducerea privilegiilor: Noi ca mediu de afaceri nu protestăm chiar dacă vom plăti cu 300% mai mult impozit pe venit

Dacă te consideri o persoană ambițioasă, care iubește să își gestioneze singură timpul și îți ...

Viața de angajat nu este pentru tine? Descoperă aici idei de afaceri prin care poți avea succes

Judecătorul clujean Cristi Danileț a afirmat în emisiunea Punctul Critic moderată de Raul Chiș că ...

Cristi Danileț, judecător: MCV trebuia menținut și înăsprit în cazul României, nu eliminat

Cum depistezi la timp cancerul? Întrebarea preocupă foarte mulți români iar un răspuns extrem de ...

Cum depistezi la timp cancerul? Răspunde chirurgul Patriciu Achimaș-Cadariu
UBB, locul I în România, 15 în Europa de Est și 260 în Europa, în cel mai utilizat clasament internațional al universităților, rankingul britanic QS
Success message!
Warning message!
Error message!