• Acasă
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Concursul foto „Ioan Lespuc” – începe o nouă ediţie

Concursul foto „Ioan Lespuc” – începe o nouă ediţie

Publicat: 3 decembrie, 2012 22:32

Actualizat: 23 martie, 2022 06:34

Începând de marţi, 4 decembrie, porneşte o nouă ediţie a concursului de fotografie sportivă „Ioan Lespuc”. Competiţia care se adresează fotoreporterilor clujeni care au realizat lucrări în domeniul sportiv se află anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Fotoreporterii clujeni pot trimite cel mult cinci fotografii de persoană spre jurizare, la adresa concursfoto2012@gmail.com, în perioada 5-12 decembrie 2012. Cea mai reuşită fotografie va fi recompensată în cadrul galei de premiere a celor mai buni sportivi clujeni ai anului 2012, care va avea loc cel mai probabil în 18 decembrie.Juriul este format din patru persoane, jurnalişti sportivi şi reprezentanţi ai mediului academic, specialişti în sport, media şi imagine. Al cincilea „membru” al juriului va fi pagina de Facebook „Concurs Foto Ioan Lespuc”, unde fotografiile vor fi publicate în 13 decembrie şi vor putea primi like-uri până în 16 decembrie.
Anul trecut, două fotografii s-au aflat la egalitate pe primul loc. Acestea au fost realizate de Ioana Tohat şi Sandor Manases (foto mai jos).Ioan Lespuc, cel care dă numele concursului, este un fost fotoreporter clujean. A lucrat între 1970 şi 1999 la mai multe publicaţii locale şi naţionale, printre care Făclia, Sportul, Mesagerul Transilvan, Transilvania Sport sau Ziarul de Cluj. S-a stins din viaţă în 2005.NOTĂ Concursul se adresează fotoreporterilor clujeni, profesionişti sau amatori. Fotografiile trebuie obligatoriu să fie realizate în 2012 şi să aibă ca subiect evenimente sportive. Juriul va aprecia atât partea artistică a lucrării, cât şi importanţa evenimentului surprins. Fotografiile nu vor fi publicate decât în contextul acestui concurs.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
25 septembrie, 2024
Cum să obții cea mai bună variantă a preparatelor culinare
5 septembrie, 2024
Cum să alegi un țarc de joacă pentru copilul tău? CINCI aspecte de luat în considerare
5 septembrie, 2024
Cum poți să-ți menții trupul sculptat la început de toamnă? Top 3 sfaturi pentru a evita depunerile de grăsime în sezonul rece
30 iulie, 2024
3 trucuri pe care le poți folosi pentru a adopta o alimentație sănătoasă
14 iulie, 2024
7 lucruri în care merită să investești pentru a te bucura la maximum de confortul casei tale

D.G.R.F.P. Cluj-Napoca reamintește persoanelor fizice că în anul 2024, termenul limită de depunere a formularului ...

30 septembrie 2024 – termen limită de depunere a formularului 216 și de plată, pentru impozitul special pe bunurile imobile de valoare mare

Institutul Oncologic din Cluj pune umărul la întărirea rețelelor europene de expertiză oncologică pentru viitorul ...

Dr. Delia Nicoară, IOCN: „E nevoie de abordări individualizate în prevenirea cancerului”

Registrului Auto Român le transmite șoferilor că de acum pot accesa informații tehnice via Chatbotul ...

La ce întrebări răspunde Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” (IOCN) contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de ...

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de Cancer

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la ...

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la sută

Institutul Oncologic din Cluj este parte a unei rețele de expertiză europene de luptă împotriva ...

Institutul Oncologic din Cluj, partea a unei rețele de expertiză europeană de luptă împotriva cancerului

Dr. Delia Nicoară a reprezentat Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) la ...

Dr. Nicoară, IOCN, a vorbit la Bruxelles despre traseul pacientului și importanța rețelelor oncologice

Gătitul este o artă, iar perfecționarea gustului și a texturii alimentelor este una dintre cele ...

Cum să obții cea mai bună variantă a preparatelor culinare
Success message!
Warning message!
Error message!