• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Conferința de leadership feminin The Woman a adus în prim plan FEMEIA LIDER a zilelor noastre

Conferința de leadership feminin The Woman a adus în prim plan FEMEIA LIDER a zilelor noastre

Publicat: 16 martie, 2016 11:55

Actualizat: 23 martie, 2022 05:18

Peste 500 de manageri, antreprenori, administratori și tinere antreprenoare interesate de dezvoltarea personală și profesională din România au participat în 10 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman,  un eveniment de referință pentru leadershipul și antreprenoriatul feminin. 

Prima parte a zilei a inclus workshop-urile axate pe antreprenoriat, management-ul stresului și lifestyle susținute de speakerii Oana Țoiu (Antreprenor Social Mesteshukar BoutiQ&Fondator Social Innovation Solutions), Loana Comșa (consilier psihologic&coach) și Larisa Petrini (Health Coach reLife).

Cum arată o zi din viața unui lider, pașii spre succes și modalitățile de luare a deciziilor au fost subiecte atinse în cadrul panelului de discuții „Women making a difference in business” unde speakerii Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Cristina Săvuică (Country Manager Lugera), Maria Metz (Senior Vice President EBS România, an NTT Data Company) și Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania&Bulgaria) au împărtășit celor peste 500 de femei din propria experiență. 

Cristina Săvuică a declarat că în fiecare zi „Sunt decizii grele de luat, dar le iau cu tot sufletul. Ce mă conduce în continuare este pasiunea”.  Intuiția are, de asemenea, un rol esențial, după cum afirmă Maria Metz: „E vorba și de multă intuiție, dar nu este neapărat un lucru pozitiv, pentru că nu intuiesc numai lucrurile bune. Momentul în care realizezi că ești pe drumul cel bun: când intuiești ceea ce ai vrea să facă cei cu care lucrezi.”

Invitatele celui de-al doilea panel „Define your personal brand before others do”: Monica Bîrlădeanu (actriță&antreprenoare), Ștefana Cazan (Sales&Marketing Manager România Maxx Royal) și Paula Herlo (Senior corespondent și Producător „România te iubesc!”) au vorbit publicului despre brandul personal. „E foarte important să-ți porți brandul. În acest proiect, Mooncast, m-am găsit pe mine. Cred că nu am făcut nimic mai personal.”, a declarat Monica Bîrlădeanu. Brandingul personal trebuie privit și prin prisma carierei, după cum afirmă Paula HerloÎn fiecare zi aș schimba câte ceva și în fiecare zi rămân la ceea ce sunt. Am ajuns la stabilitate. Jurnalismul e o formă de artă, mai ales la România te iubesc.”, dar și a naționalității:”Admir foarte mult româncele. Sunt foarte implicate, foarte devotate” Ștefana Cazan. 

Cele peste 500 femei au luat parte și la prezentările doamnelor: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) care consideră că ”Ceea ce e foarte important pentru un manager este să îşi asume riscuri”, Stela Toderașcu (Commercial Marketing Director), dar și Oana Delia Radu (Director Grup Retail Cluj Raiffeisen Bank) care a afirmat că atunci când vine vorba de business-urile pe care le avem, ”zona de investiție e o chestiune de perspectivă”.

10 femei lider premiate la Gala Premiilor The Woman

Ziua de 10 martie s-a încheiat într-o notă elegantă cu Gala Premiilor The Woman unde 10 femei lider au fost premiate pentru implicarea activă în comunitate și care au reușit să își atingă obiectivele profesionale. Premiul The Woman Life Career Award a fost acordat doamnei Maia Morgenstern pentru întreaga sa activitate profesională, The Woman Entrepreneurship Award: Business Woman of the Year doamnei Mirela Bucovicean (Owner Molecule F), iar premiul The Woman Education Award: Mentor of the Year doamnei Amalia Sterescu.

The Woman Most Valuable Personal Brand Award a fost acordat Andreei Raicu pentru crearea brandului personal, iar premiul The Woman Journalist of the Year Award Paulei Herlo pentru activitatea sa jurnalistică. Lui Caroline Fernolend, directorul executiv Fundația Mihai Eminescu Trust i-a fost înmânat premiul The Woman Award for Community and Social Responsibility datorită implicării în comunitatea locală, iar premiul The Woman Romanian Brand Award: Inspirational Woman of the Year i-a fost acordat Rucsandrei Hurezeanu pentru promovarea brandului românesc prin intermediul companiei sale Ivatherm recunoscută la nivel internațional și care promovează activ apele Herculane din România. 

Sînziana Maioreanu, Country Executive Officer Aegon a primit premiul Transylvanian CEO of the Year Award, iar Larisa Petrini premiul The Woman Health & Wellbeing Award. The Woman Innovation Award a fost acordat doamnei Alida Timar-Gabor pentru activitatea sa profesională în domeniul cercetării, care a adus un aport semnificativ domeniului datării prin luminiscență.

Peste 80 de premii ce constau în servicii și produse de înfrumusețare, obiecte vestimentare, bijuterii și vacanțe au fost oferite participantelor. Conferința de Leadership Feminin The Woman a fost moderată de către Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova), iar Gala Premiilor The Woman de către Constantin Trofin (Realizator TV) și Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park), iar momentele artistice au fost susținute de către Sorin Misirianțu și Ionuț Mangu. Evenimentul se află la cea de-a V-a ediție și a fost organizat de către agenția de evenimente Libero Events. 

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
14 iulie, 2024
UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market
10 iulie, 2024
Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate
4 iulie, 2024
Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu
2 iulie, 2024
Au început lucrările la pista de biciclete din Baciu
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți

Investiția în confortul casei tale nu este doar o chestiune de lux, ci de îmbunătățire ...

7 lucruri în care merită să investești pentru a te bucura la maximum de confortul casei tale

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, lansează ...

UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024. Între 26 ...

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă ...

Zboruri Wizz Air din Cluj spre Lisabona și Stuttgart

Terapia durerii devine un drept iar tratamentele vor fi decontate, prevede proiectul pentru modificarea şi ...

Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate

Circulația pe Valea Oltului se va închide de luni 8 iulie, până pe 9 august, ...

Circulația pe Valea Oltului se închide de luni, 8 iulie, între orele 8:00 și 20:00

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a prezentat stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport ...

Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu

Bucureștiul, capitala României, este un oraș plin de surprize și contraste, unde istoria se îmbină ...

Descoperă farmecul Bucureștiului – TOP destinații de neratat pentru un weekend perfect
Success message!
Warning message!
Error message!