Polus Center va găzdui în acest weekend ”Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber”. Cu această ocazie se va încerca și stabilirea recordului internaţional prin prepararea unei rețete tradiționale grecești, stifado, pentru 1.500 de porţii.Deliciosul campionatul va dura trei zile, între 9-11 septembrie, deschiderea având loc vineri, la ora 16:00, și va cuprinde nelipsitele demonstraţii de artă culinară, degustări, concerte şi multe alte surprize.În cadrul evenimentului se vor prezenta atât bucătari profesionişti, cât și amatori. Printre cei profesioniști se află și nume ”grele” în arta culinară, maeștri de nivel mondial, precum: Burc Tuncel, mare specialist al bucătăriei moderne, Reuven Harel, preşedintele de onoare al Asociaţiei Bucătarilor din Israel, finlandezul Jyrki Yli-Uotila, Cornelia Ghişoi, Lady Chef de România şi alţii.Evident, principala miză și atracţie a evenimentului o va constitui depăşirea recordului internaţional. Își vor da concursul maestrul Tibi Kiss, asistat de încă 20 de bucătari pentru cele 1.500 de porţii de stifado. Ca și în anii precedenți, rezultatul final va fi degustat de toți cei prezenți.
DELICIOS: Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, la Cluj
ULTIMELE ȘTIRI