Vila Rosa ne aduce rețetea săptămânii, un fel delicios și exotic care merită încercat în fiecare bucătărie: Pui Sichuan!
Ingrediente
120 gr. Piept de pui fără os
50 gr. Morcovi proaspeți
50 gr. Ardei gras
1 gr. Sare
1 gr. Piper negru măcinat
20 gr. Sos soia
10 gr. Miere
5 ml. Sos Tabasco roșu
5 ml. Ulei
90 gr. Orez
15 gr. Susan
Mod de preparare
Pieptul de pui se spală,se tranşează în fâşii subtiri și se condimenteazã. Morcovii se curãţã se spală și se taie Julien.Ardeiul gras se spală și se taie tot Julien.
Pieptul de pui se prăjeşte în puțin ulei până se rumeneşte după care se adaugă morcovii,ardeiul și la sfârșit se adaugă sosul de soia,mierea și sosul tabasco.
Se servește pe pat de orez cu puțin susan presărat peste. Iata rezultatul! Poftă bună!!!
