• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Ei sunt favoriții pentru cucerirea titlului de golgheter în UEFA Champions League!

Ei sunt favoriții pentru cucerirea titlului de golgheter în UEFA Champions League!

Publicat: 4 noiembrie, 2022 10:58

Actualizat: 14 noiembrie, 2022 14:53

Etapa grupelor din UEFA Champions League a provocat câteva surprize remarcabile. În primul rând, eliminarea Barcelonei a coincis și cu dispariția din competiție a polonezului Robert Lewandowski, ale cărui cinci goluri reușite în această stagiune de UCL nu au fost suficiente pentru a-i califica pe catalani.

Rămân în cursă, în schimb, cei trei mari favoriți la cucerirea titlului de golgheter: Erling Haaland, Kylian Mbappe și Mohamed Salah. Iată ce spun performanțele celor trei, calitățile lor, bookmakerii precum și situația echipelor din care fac parte despre șansele fiecăruia la titlul de golgheter.

Cine iese golgheter în UCL?

Cotele la pariuri pe Champions League sunt sugestive, atunci când vine vorba despre favoriții la câștigarea titlului de cel mai bun marcator al competiției. Erling Haaland, superstarul lui Manchester City, are cota 2,25 să își adjudece trofeul, fiind urmat de Kylian Mbappe, cu o cotă de 3,25. În ierarhia cotelor urmează Mohamed Salah, de la Liverpool. Egipteanul are cota 3,75.

Inclusiv specialiștii consideră că aceștia sunt principalii favoriți la câștigarea titlului de cel mai bun marcator al sezonului 2022 – 2023 din Liga Campionilor. Argumentele în favoarea lui Haaland, Mbappe și Salah nu sunt deloc puține:

forma excelentă a lui Haaland – la finalul lunii octombrie, Erling Haaland avea nu mai puțin de 22 de goluri și 3 pase decisive în 16 apariții în tricoul lui Manchester City. 5 dintre aceste goluri au fost marcate în grupa de Champions League. În plus, Haaland beneficiază și de sprijinul unor colegi extrem de altruiști pe fază ofensivă, iar pasele lui Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, Phil Foden sau Joao Cancelo cu siguranță îl vor ajuta să mai marcheze multe goluri în acest sezon;

ambiția lui Mbappe – superstarul lui PSG este golgheterul actualei ediții a UCL, cu 6 reușite. Beneficiind și de sprijinul lui Leo Messi și Neymar, Mbappe pare determinat să ajungă unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. Ajuns la vârsta de 23 de ani, francezul oferă constant un randament incredibil și, la fel ca Haaland, speră să aducă în premieră un trofeu UCL în vitrina clubului său.

experiența și energia lui Salah – egipteanul lui Liverpool are și el 5 goluri în acest sezon de Liga Campionilor. Deși nu este în cea mai bună formă pe plan intern, Salah nu dezamăgește în Europa, iar primăvara poate fi perioada în care Mo să ajungă din nou la forma sa maximă. Este important de subliniat că, la fel ca Haaland, Salah nu va participa la World Cup 2022, astfel că are tot timpul să se pregătească pentru a doua jumătate a sezonului.

Manchester City este considerată principala favorită la câștigarea trofeului, ceea ce îi face pe foarte mulți să mizeze pe Haaland în lupta pentru titlul de golgheter. Atât PSG, cât și Liverpool fac și ele parte din top 5 favorite la trofeu, astfel că Mbappe și Salah au și ei un argument, din acest punct de vedere.

Urmărește și tu desfășurarea sezonului de primăvară din fotbalul european și profită de cotele excelente pe care le au goleadorii marilor forțe ale continentului la câștigarea titlului de golgheter. Nu uita să pariezi cu responsabilitate și să ții cont că aceste cote pot suferi modificări pe parcursul desfășurării competiției!

Sursa foto: Pixabay.com

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
31 mai, 2023
Ce crede profesorul Achimaș despre greva anunțată de Sanitas: „Aș vedea logică o reorganizare a sistemului sanitar”
29 mai, 2023
Profesorul Achimaș explică de ce denigrează Alexandru Rafila echipa care a elaborat Planul Naţional de Combatere a Cancerului: “E o chestie de umefistan”
25 mai, 2023
Asociația Pro Infrastructură despre metroul de la Cluj: „Se poate transforma într-un fiasco”
25 mai, 2023
Cele mai bune practici în ceea ce privește igiena orală
24 mai, 2023
Se lucrează la drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila

Profesorul și deputatul PSD de Cluj, Patriciu Achimaș-Cadariu a comentat într-o emisiune la BuzzNews.ro intenția ...

Ce crede profesorul Achimaș despre greva anunțată de Sanitas: „Aș vedea logică o reorganizare a sistemului sanitar”

Augustin Feneșan, prim-vicepreședintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România a denunțat ...

Augustin Feneșan de la Consiliul Național al IMM-urilor despre formarea profesională: legiuitorul vrea să favorizeze universitățile în dauna furnizorilor privați

Bogdan Petrovai, Chief Commercial Officer BLITZ, a vorbit în emisiunea Antreprenoriada despre modul în care ...

Cum se construiește o echipă performantă de vânzări? Invitat Bogdan Petrovai de la BLITZ

Profesorul Achimaș a explicat într-o emisiune la BuzzNews.ro de ce denigrează Alexandru Rafila echipa care ...

Profesorul Achimaș explică de ce denigrează Alexandru Rafila echipa care a elaborat Planul Naţional de Combatere a Cancerului: “E o chestie de umefistan”

Asociația Pro Infrastructură a făcut o analiză pe tema provocărilor cu care se vor confrunta ...

Asociația Pro Infrastructură despre metroul de la Cluj: „Se poate transforma într-un fiasco”

Probabil cea mai utilizată și expusă la pericole arie din tot corpul este cavitatea bucală. ...

Cele mai bune practici în ceea ce privește igiena orală

În data de 3 iunie asociația Go4fun organizează Parada Micului Biciclist, powered by Itsy Bitsy ...

Parada Micului Biciclist, în 3 iunie la Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe ...

Se lucrează la drumul județean DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila
Success message!
Warning message!
Error message!