• Acasă
  • /
  • Interviu
  • /
  • FRUMUSEȚE în Vârf de Ac: Cât te costă un tratament estetic NON-CHIRURGICAL și când e cazul să-l faci?

FRUMUSEȚE în Vârf de Ac: Cât te costă un tratament estetic NON-CHIRURGICAL și când e cazul să-l faci?

Publicat: 7 octombrie, 2014 09:35

Actualizat: 23 martie, 2022 05:35

Dr. Veronica Moisil este medic dermato-venerolog şi, totodată, unul din cei mai buni specialişti ai Clujului în domeniul înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale. Până în prezent a tratat mii de cazuri, fiind una dintre cele mai autorizate voci în domeniu, care ştie cum să îşi facă pacienţii să arate cu 10 ani mai tineri decât vârsta lor reală.

Varga Attila.: V-aţi specializat, iniţial, în domeniul dermato-venerologiei. Când şi de ce aţi ajuns să vă ocupaţi de tratamentul privind înfrumuseţarea pacienţilor dvs.?

Veronica Moisil: Într-adevăr, în anii de facultate, sfera mea de interes s-a raportat iniţial la dermato-venerologie, adică totalitatea patofenomenelor care se produc la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile, fanere) la orice vârstă, inclusiv boli cu transmitere sexuală (venerice).

Ulterior însă, mergând la diferite conferinţe internaţionale organizate în Europa şi în lume am realizat că dermatologia înseamnă, de fapt, mult mai mult decât învăţasem eu pe băncile şcolii.

Am descoperit, în timp, că acest domeniu al înfrumuseţării prin metode non-chirurgicale este pur şi simplu fascinant şi mereu deschizător de perspective noi. În plus, în România, asemenea practici – ca să le numim astfel – au fost mult timp cvasinecunoscute.

Să ne amintim că Prof. Orăsan, un remarcabil mentor, a fost printre pionierii care a recurs la injecţii cu Botox pentru înfrumuseţarea pacienţilor săi, iar aceasta se întâmpla abia în anul 2004! Vă las să vă imaginaţi, în tot acest răstimp, unde se plasau alte ţări din Europa de Vest la acest capitol.  

Varga Attila: Ce presupune mai exact acest tratament de înfrumuseţare? 

Veronica Moisil: Pot să vă spun că tratamentul în sine vizează trei paliere distincte: întâi de toate, corectarea unor imperfecţiuni ale pielii gen acnee sau pete.

Mai putem oferi apoi tratament anti-îmbătrânire, respectiv corecţia ridurilor şi, nu în ultimul rând, modificarea sau accentuarea unor trăsături, ca de pildă în cazul buzelor şi pomeţilor.

Atunci când este efectuat în mod profesionist, tratamentul în sine dă mereu rezultate foarte bune, contra-efecte nu există, iar pacienţii pleacă tot timpul de la cabinet extrem de mulţumiţi.

Varga Attila: Cât costă un asemenea tratament?

Veronica Moisil: Fireşte, preţurile diferă în funcţie de ceea ce solicită pacientul atunci când ne trece pragul. Trebuie să vă menţionez şi faptul că, în clipa în care pomeneşti despre tratament de înfrumuseţare, aceasta nu înseamnă automat şi preţuri exorbitante în absolut toate cazurile.

Avem pacienţi care, într-adevăr, plătesc mult pentru un tratament ce păstrează rezultatele pe durată mai îndelungată. Alţii, din contră, achită mai puţin, însă şi în acest caz serviciile sunt de calitate, chiar dacă pe un interval de timp mai redus.

Tratamentul de înfrumuseţare pe baza unor metode non-chirurgicale, care nu sunt dureroase, dar eficiente, trebuie reluat la intervale regulate de timp, cam la 6-12 luni de la ultima intervenţie.

M-aţi întrebat de preţuri. Vă pot oferi mai multe date în acest sens.

Spre exemplu, un tratament de curăţare a feţei costă în jur de 100 de RON. O corecţie de riduri în cadrul unei şedinţe de o oră costă în jur de 1000 de Euro.

Un tratament de înfrumuseţare prin injectare cu Botox şi Acid Hyaluronic poate ajunge şi la 1500 de Euro.

Aşa cum spuneam şi în cele de mai sus, depinde foarte mult de pretenţiile pacienţilor noştri.      

Varga Attila: Care sunt performanţele care se pot obţine în urma acestor tratamente repetate de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: Sunt în măsură să vă spun, cu certitudine, că rezultatele în acest sens pot fi foarte bune, dacă tratamentul în sine este urmat cu regularitate.

În mod normal, avantajul de care se bucură cel/cea care solicită aşa ceva constă în aceea că se poate menţine o fizionomie de 30-35 de ani. Cu alte cuvinte, persoana în cauză va arăta întotdeauna cu 10 ani mai tânără decât vârsta ei reală.

Varga Attila: Ce fel de pacienţi solicită asemenea tratamente de înfrumuseţare?

Veronica Moisil: La cabinetul unde lucrez eu vin, în general, trei categorii de pacienţi: în primul rând este vorba de persoane extrem de tinere care se confruntă cu diferite imperfecţiuni ale pielii despre care am pomenit mai sus.

Apoi, o categorie distinctă o reprezintă pacienţii cu vârste cuprinse între 35 şi 65 de ani. Este vorba despre cei care caută să rămână tineri şi plini de vitalitate în ochii celor dragi şi ai altor semeni.

Finalmente, ar mai fi tinerii cuprinşi între 20 şi 30 de ani care ne solicită serviciile pentru înfrumuseţarea buzelor şi a pomeţilor. Dar indiferent de categorie, aş dori să subliniez că orice pacient este întotdeauna o mare provocare şi, totodată, o extraordinară sursă de cunoaştere. 

Varga Attila: Ce anume particularizează munca, respectiv serviciile medicale pe care dvs. le oferiţi pacienţilor comparativ cu cele ale altor specialişti în domeniu? 

Veronica Moisil: Îmi aduc aminte de vorba unui înţelept care spunea odată faptul că, în realitate, cea mai dură competiţie nu este aceea pe care o dai cu cei din jur, cât mai ales aceea pe care o duci cu tine însuţi/însăţi.

Dacă te învingi de fiecare dată, dacă evoluezi şi devii mereu mai bun decât ai fost, dacă ştii să oferi tot ce ai tu mai bun şi mai nobil în modul cel mai elegant posibil, cred că ţi-ai îndeplinit un ţel important în această viaţă. Prin urmare ai toate şansele să fii căutat, apreciat, iubit.

Pentru mine, fiecare pacient este preţios, în consecinţă caut să îi ofer numai servicii medicale de cea mai înaltă clasă. În tratamentul aplicat pacienţilor mei folosesc întotdeauna doar cele mai bune substanţe din lume care nu produc niciodată contra-efecte.

În plus – este foarte important de precizat – caut să îi conving pe cei care îmi solicită serviciile că un asemenea tratament, până la urmă, presupune o anumită mentalitate, un grad sporit de maturitate, dar şi o doză sporită de rafinament.

Varga Attila: Mai exact ce anume le recomandaţi celor care vin la dvs. pentru a-şi oferi „Tinereţe fără Bătrâneţe”?

Veronica Moisil: Întâi de toate aş dori să accentuez că „filosofia” unui asemenea tratament se leagă de imperativul de a-ţi păstra un aspect cât mai natural posibil.

Adică pur şi simplu caută să nu exagerezi, fă acele corecţii acolo unde realmente este necesar, recurge la schimbări treptate şi, mai presus de toate, este foarte important să ştii să rămâi tu însuţi/însăţi.

„Frumuseţe în Vârf de Ac” nu înseamnă să te transformi de aşa manieră, încât să ajungi de nerecunoscut, cât mai ales rafinamentul propriu prin care arăţi celor de lângă tine că prin mâna unui specialist ai dovedit talentul de a te personaliza, respectiv de a te individualiza cu mult simţ estetic.

Varga Attila: În final, care este motto-ul dvs. preferat?

Veronica Moisil: Caută să scoţi în evidenţă multă nobleţe şi frumuseţe interioară, căci astfel totul va străluci şi în afara ta, iar lumea va zâmbi la picioarele tale.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
19 ianuarie, 2022
Profesorul Achimaș, părintele Planului Național de Combatere a Cancerului: „Vom avea din ce în ce mai multe cancere de tratat”
8 noiembrie, 2021
Lupta cu cancerul de sân, o privire în culisele Institutului Oncologic din Cluj – INTERVIU cu profesorul Patriciu Achimaș-Cadariu
27 septembrie, 2021
Povestea Ie de Maramu
30 octombrie, 2020
Fondatorul companiei UTILBEN, Ruben Marian: De ce trebuie eradicată corupția fără întârziere
4 iunie, 2020
OPORTUNITĂȚI de investiții în pandemie INTERVIU cu Dan Mureșan, vicepreședintele Consiliului Național al IMM-urilor

Sesiunile de înscrieri online pentru două linii de fonduri europene ale Agenției de Dezvoltare Regionale ...

DAN SICOBEAN: Ajutoarele pentru microîntreprinderi și granturile pentru digitalizarea IMM, amânate

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu toate deșeurile pe care le generăm? De la ...

Caravana Reciclării Creative la Cluj

Centrul Național de Competențe în Stilul de Viață Sănătos, fondat de Academia Română și UBBMed ...

Proiectul CARPO pentru un comportament alimentar sănătos, inițiat de UBB Med cu ocazia Zilei Mondiale a Obezității

Deputatul Viorel Băltărețu a fost desemnat prin vot drept candidat al USR la Primăria Cluj-Napoca ...

Viorel Băltărețu, aruncat oficial de USR în lupta cu Emil Boc pentru primărie

Mall4Art și KIMARO Entertainment anunță reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de ...

Când a fost reprogramat concertul lui Placido Domingo la Cluj

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a inaugurat ...

O nouă platformă pentru staționarea aeronavelor inaugurată la Aeroportul Internațional Cluj

Toată lumea își dorește orașe mai puțin poluate și mai puțin aglomerate, însă mulți nu ...

Două moduri de deplasare interurbană pentru a înlocui mașina

Reorganizare Agenții pentru IMM-uri.  Președintele Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj, Augustin Feneșan, a criticat în ...

Șocant: Cum arată harta reorganizării Agențiilor pentru IMM-uri
Success message!
Warning message!
Error message!