• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Inginerie, automotive sau IT, câteva dintre domeniile unde poți prinde un job la Târgul de Cariere în 9 și 10 octombrie

Inginerie, automotive sau IT, câteva dintre domeniile unde poți prinde un job la Târgul de Cariere în 9 și 10 octombrie

Publicat: 3 octombrie, 2023 08:39

Actualizat: 9 octombrie, 2023 13:48

Producție, inginerie, automotive sau IT, doar câteva dintre domeniile în care angajatorii caută candidați potriviți toamna aceasta la Târgul de Cariere.

Ediția de toamnă Târgul de Cariere debutează la Cluj-Napoca și aduce zeci de angajatori din numeroase domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, retail & FMCG, logistică & transport, telecomunicații, IT, comerț, marketing, comunicare, farmaceutic & medical, servicii & BPO, resurse umane, financiar, construcții & imobiliare.

Astfel, cei aflați în căutarea unui loc de muncă au oportunitatea de a alege jobul potrivit dintr-o mare varietate de industrii.

Evenimentul se derulează în 9 și 10 octombrie, la Sala Polivalentă (BT Arena), și sunt așteptați peste 5 000 de candidați. La fel ca în cadrul ediției precedente, programul evenimentului va fi unul prelungit, pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să ajungă la întâlnirile față în față cu angajatorii. Astfel, programul evenimentului va cuprinde intervalele orare 11:00 – 19:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi).

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Cluj și-au confirmat prezența aproximativ 50 de companii, care oferă peste 3 000 de locuri de muncă. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Angajatori de top

Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Michelin, Danieli Group, Take off Labs, Bosch, Emerson, Hanna Instruments, Broadridge, Generix Group România, SoftServe, De’Longhi, Bertrandt, E.ON, Stada, Marquardt sau Work in Denmark.

Printre rolurile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă.

În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile.

Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Joburi și consiliere în carieră

Târgul de Cariere nu revine la Cluj doar cu joburi, ci și cu sesiuni de consiliere în carieră.

Astfel, în prima zi de eveniment, între 12:00 și 18:00, va avea loc o serie de workshop-uri dedicate orientării în carieră, susținute de specialiști în domeniu.

Aceștia își propun să ajute participanții să aleagă corect direcția profesională, să descopere primii pași pe care trebuie să îi facă pentru a obține un job, să afle cum să se pregătească pentru interviul de angajare sau să identifice modalități de dezvoltare profesională și personală potrivite.

De asemenea, cei prezenți la eveniment au oportunitatea de a câștiga diverse premii oferite de BestJobs, partenerul de recrutare de la Târgul de Cariere.

Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/cluj-global.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
6 decembrie, 2023
Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate
29 noiembrie, 2023
Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță
29 noiembrie, 2023
Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania
28 noiembrie, 2023
Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj
17 noiembrie, 2023
Răzvan Cherecheș: UBB va organiza cursuri pentru medicii rezidenți susținute de cercetători și medici de talie mondială

MDM Group informează că 21 decembrie 2023 este ultima zi de depunere a declaratiilor si ...

Ziua limită din decembrie până la care poți plăti taxele pe noiembrie 2023

Exproprieri pentru metrou la Cluj: 486 de imobile urmează să fie expropriate în vederea construirii ...

Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate

Profesorul și deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu a vorbit într-un interviu acordat BuzzNews.ro despre obiceiurile alimentare nefaste ...

Prof dr Achimaș-Cadariu, despre legătura dintre alimentație și cancer

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu acordat BuzzNews.ro cât rău fac medicii care taxează la privat ...

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu cât rău fac medicii care taxează la privat analizele pe care le fac la stat

Primăria Baciu a reușit să obțină o suplimentare de fonduri de aproape trei milioane de ...

Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță

Consiliul Județean Cluj va construi peste 90 km de piste de bicicletă în Apuseni. Contractul ...

Consiliul Județean Cluj va construi peste 90 km de piste de bicicletă în Apuseni

Fugarul Cătălin Cherecheș, primar de Baia Mare, a fost prins la Augsburg în Germania, după ...

Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu a fost aleasă pentru un nou mandat de rector al ...

Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj
Success message!
Warning message!
Error message!