• Acasă
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Nu rata Septemberfest, cel mai mare festival de bere din Transilvania

Nu rata Septemberfest, cel mai mare festival de bere din Transilvania

Publicat: 11 septembrie, 2014 16:12
Actualizat: 23 martie, 2022 05:37

Cel mai mare festival de bere din Transilvania – SEPTEMBERFEST-  va avea loc între 19-28 septembrie 2014 pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca şi aduce cel mai tare coktail muzical.

altera
Pe lângă berea multă şi bună, muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente  trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy,   Școala de muzică The Beat si Trupa Muzicantii.

Pentru că sunteţi curioşi, trupele ne-au raspuns la o întrebare: De ce aţi ales să cântaţi la Septemberfest? 

“Salut, suntem VERDE şi ne vedem la Septemberfest pentru că e cel mai expansiv festival de bere din Transilvania şi suntem siguri ca va deveni în scurt timp internaţional. Prin muzica noastră, prin vibe-ul modern şi proaspăt, lăsăm o amprentă inedită asupra festivalului.”

“Festivalul de la Cluj e un party la superlativ şi se ştie că nu poate fi petrecere reuşită fără David and The Six Martini Band! Că zice lumea, că zicem noi, e un fapt: suntem cea mai tare trupă de cover-uri din zonă, deci cântăm în cel mai tare festival de bere din Transilvania!”

“La festivalul berii, oamenii au nevoie să se simtă fericiţi şi nu e tratament mai bun ca muzica folk, sau ritmurile de jazz şi blues, oferite sensibil de Magda Pușkaș! Vrem ca toată lumea să se simtă bine la Septemberfest şi să înveţe să cânte cu noi, Scoala de muzică “The Beat”!” 

“Te-ai distrat până acum la maxim? Aşa crezi tu! La cel mai superb festival al berii din Transilvania, Trupa Muzicanţii îşi regăseşte publicul şi îi oferă încă o ocazie pentru distracţie şi bucurie în cea mai nebunească seara petrecută împreună cu prietenii.” 

Zece zile clujenii vor bea bere din belşug şi vor asculta muzică excelentă, pe lângă multe alte surprize care vor contribui la atracţia festivalului, precum: Târgul de produse handmade şi de meşteşugari, Parcul de distracţii şi Zona culinară, unde se vor savura bucate gustoase special pregătite în fiecare zi. 

La standurile târgoveţilor veniţi să-şi expuna produsele pe platoul Sălii Sporturilor, o mulţime de lucruri uimitoare vor tenta privirile şi buzunarele. De la produse unicat confecţionate din ceramică, lemn sau metal, la cămăşi şi ii brodate tradiţional, până la tablouri pictate, poşete lucrate manual, bijuterii şi obiecte de podoabă făcute de artişti din cele mai diverse materiale, toate vor concura pentru atenţia şi aprecierea vizitatorilor. Iar pe cei mai naturişti dintre căutătorii de comori tradiţionale, îi îmbie produsele alimentare făcute „de casă” – gemuri şi sucuri naturale, vinuri şi miere de albine, uleiuri aromate şi alte bunătăţi. 

Alte surprize vin din sfera culturală. Publicul prezent va fi delectat cu o interesantă Expoziție de fotografie “Clujul de altădată”, realizată de Asociația ”Vechiul Cluj”, care-i va transportata pe privitori într-un timp şi spatiu aparte, creând o atmosferă romantică.

Incă o surpriză artistică au pregatit elevii Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea“, care vin cu un ART eveniment cultural inedit, menit să ofere noi clipe de încântare spectatorilor. Tinerii artisti ne provoaca  sa exploram impreuna fotografia directa, prin intermediul tehnicilor de procesare computerizata a imaginii, obiectele  de design textil in tehnici si materiale diverse, cat si de obiectele  de ceramica realizate in cursul orelor de specialitate. Coordonatorii proiectului sunt  Gavrila Zmicala, Raluca Toderica, Tomi Tothpál, Tϋnde Vitz.

Programul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracții, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin CONCURSURILE Septemberfest.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.septemberfest.ro. Evenimentul este organizat de ProImage si susținut de Bergenbier. 

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Cluj Napoca, Consiliul Local, Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, Apa Minerala Borsec, PMA, Arobs, Smailo, Cora si Cursfotografie.ro.

Septemberfest este promovat de:  ProFM, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Citynews, Ziua de Cluj, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Știridesport, Sport viral, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Eclujeanul, Cluj.com, Bunadimineata.ro și Musicomania.

Partener de organizare Agenție de Evenimente și Marketing – Respect Bigtime. Ia-ți prietenii și vino la cel mai mare Festival de Bere din Transilvania – Septemberfest! Pentru prieteni.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
11 iunie, 2024
Top 3 obiceiuri motivante ale pasionaților de fitness
29 aprilie, 2024
Iată 3 metode prin care poți găti și păstra un miros fresh în casă!
9 aprilie, 2024
3 tactici pe care să le folosești atunci când fumatul este din nou tentant din cauza stresului
27 martie, 2024
Cum să-ți surprinzi iubita într-un mod inedit? Top 3 sfaturi pentru a-i oferi o seară specială
17 ianuarie, 2024
De ce avem atatea farmacii sau sali de jocuri de noroc la fiecare colt de strada? Află răspunsul!

Opoziția divizată și alegerile într-un singur tur l-au ajutat pe Emil Boc să-și adjudece al ...

OPOZIȚIA DIVIZATĂ și alegerile într-un singur tur l-au ajutat pe Emil Boc să-și adjudece al șaselea mandat la Primăria Cluj

MDM Group a informat că începând cu 1 iulie 2024 salariul de bază minim brut ...

Salariul minim crește din 1 iulie
Șeful stafului de campanie a lui Sabin Sărmaș, replică pentru Emil Boc: „Te plimbai cu tancul sovietic prin oraș, noi te-am pus în genunchi cu praștiile”

Reles primar a șasea oară, de data aceasta cu mai puțin de 50 la sută ...

Emil Boc, după alegeri: A fost cea mai agresivă campanie împotriva mea de când sunt primar

Grecia este una dintre cele mai frumoase țări din lume, iar insulele sale sunt cu ...

TOP șase cele mai frumoase insule grecești și cum să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine

Soarele arde, temperaturile continuă să crească, iar singura ta dorință este aceea de a te ...

ÎNGHEȚATA – desertul indispensabil pe timp de vară. Cele mai populare tipuri

Un corp frumos și sănătos necesită multă muncă și eforturi alimentare pe o perioadă îndelungată ...

Top 3 obiceiuri motivante ale pasionaților de fitness

Mircea Moroșan (PNL) a câștigat un nou mandat de primar la Huedin, cu 30,5% din ...

Mircea Moroșan reales primar în Huedin
Success message!
Warning message!
Error message!