• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • O stație de încărcare pentru vehicule electrice va fi deschisă la Cluj

O stație de încărcare pentru vehicule electrice va fi deschisă la Cluj

Publicat: 27 iulie, 2016 06:28
Actualizat: 23 martie, 2022 05:16

Clujenii care dețin sau vor să cumpere mașini electrice sau hibrid vor putea alimenta și la un hipermarket din oraș. Cora deschide vineri la 10 o stație de încărcare pentru vehicule electrice.

Primele stații de încărcare pentru vehicule electrice au fost deschise în luna iunie la București și Constanța, urmând ca, până la sfârșitul anului, toate cele 11 hipermarketuri ale rețelei cora România să ofere clienților această facilitate, grija pentru mediul înconjurător fiind o prioritate a companiei.

Încărcarea mașinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de către cora.

La cora Cluj pot fi încărcate simultan două vehicule, într-un spațiu special amenajat în parcarea magazinului. Încărcarea durează în medie o oră, iar stația deservește toate tipurile de vehicule electrice și hibride plug-in.

„cora România își gândește permanent acțiunile în rezonanță cu nevoile comunităților din care fac parte hipermarketurile sale. Una din acțiunile noastre principale se referă la proiecte verzi denumite coraVerde care au ca scop oferirea de soluții verzi zonelor în care operăm. Prin urmare, am început să instalăm în hipermarketurile noastre stații de încărcare pentru mașini electrice, din dorința de a încuraja comunitățile pe care le deservim să înceapă să folosească un mijloc de transport sustenabil. Primele stații sunt instalate în cora Lujerului și cora Brătianu la Constanța și oferă infrastructura necesară unui transport electric din ce în ce mai necesar. Mă bucur că facem astăzi acest pas și la Cluj și sperăm că acest nou serviciu va fi apreciat de clienții noștri din această regiune”, a declarat Emanuel Pârvulescu, responsabil Mediu la cora România.

„Am făcut echipă cu cora România pentru un scop nobil, acela de a oferi românilor alternativa energiei electrice și de a contribui împreună la un viitor sustenabil. EV Connect este prima companie din România care a început să construiască stații de încărcare pentru vehicule electrice și continuăm cu încredere în această direcție pentru că suntem convinși că acesta este viitorul”, a declarat Dragoș Ciobanu, CEO EV Connect.

„Sănătatea mediului înconjurător este o chestiune care ne preocupă pentru că de ea depinde și sănătatea noastră. Acesta este motivul pentru care promovăm folosirea mediilor de transport nepoluante, chiar dacă astăzi acesta pare un obiectiv greu de atins. Stațiile noastre permit încărcarea rapidă a bateriilor. Sperăm că vom vedea, în curând, cât mai multe vehicule electrice aliniate în parcarea noastră”, a spus Irina Maidan, directorul hipermarketului cora Cluj.

Despre cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe.

În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul tuturor celor patru magazine din Capitală.

Preocupată de inovație și dedicată clienților săi, cora România a lansat și livrarea la domiciliu, iar astăzi magazinul cora.ro este o replică virtuală a celui clasic, oferind consumatorilor posibilitatea să cumpere produsele preferate nu doar de pe computer, ci și de pe telefonul mobil sau tabletă.

Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă produse și servicii de calitate, la prețuri accesibile.

Despre EVConnect

EVconnect susține revoluția mașinilor electrice. Misiunea noastră este implemetarea celei mai mari rețele de încărcare mașini electrice (EV) din România alături de sprijinirea proiectelor de sustenabilitate și energie alternativă. Pe drum, la birou la cumpărături, în vacanță, la restaurant sau acasă vei găsi stații de încărcare pentru mașini electrice EVconnect. Smart Business & Technologies Solutions este primul dezvoltator al unei rețele de puncte de încărcare pentru mașini electrice sau hibrid de tip plug-in din România. Partener și furnizor EVconnect, GAMESA Electric este unul din liderii mondiali ce produce energie regenerabilă și gestionează surse alternative de energie.

Stațiile de încărcare EVconnect sunt singurele recunoscute pentru Eco-design cu standardul UNE-EN ISO 14.006:2011. În plus, dispun de certificare UNE-EN ISO 9001:2008, UNE-EN ISO 14001:2004 și OHSAS 18.001:2007, toate acestea recunoscute de către societatea Tüv Rheinland.

SURSA FOTO: evconnect.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
14 iulie, 2024
UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market
10 iulie, 2024
Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate
4 iulie, 2024
Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu
2 iulie, 2024
Au început lucrările la pista de biciclete din Baciu
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți

Investiția în confortul casei tale nu este doar o chestiune de lux, ci de îmbunătățire ...

7 lucruri în care merită să investești pentru a te bucura la maximum de confortul casei tale

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, lansează ...

UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024. Între 26 ...

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă ...

Zboruri Wizz Air din Cluj spre Lisabona și Stuttgart

Terapia durerii devine un drept iar tratamentele vor fi decontate, prevede proiectul pentru modificarea şi ...

Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate

Circulația pe Valea Oltului se va închide de luni 8 iulie, până pe 9 august, ...

Circulația pe Valea Oltului se închide de luni, 8 iulie, între orele 8:00 și 20:00

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a prezentat stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport ...

Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu

Bucureștiul, capitala României, este un oraș plin de surprize și contraste, unde istoria se îmbină ...

Descoperă farmecul Bucureștiului – TOP destinații de neratat pentru un weekend perfect
Success message!
Warning message!
Error message!