• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Participa GRATUIT la Mirunette Language Competition si castiga o tabara in UK!

Participa GRATUIT la Mirunette Language Competition si castiga o tabara in UK!

Publicat: 25 februarie, 2016 09:45
Actualizat: 23 martie, 2022 05:18

Mirunette International Education lanseaza pe 15 februarie 2016 concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a IV-a, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educationale de limba engleza in Anglia, in campusurile unor prestigioase scoli si universitati la nivel mondial!

Concursul se adreseaza tuturor elevilor cu varste intre 10 si 17 ani care sunt creativi, increzatori si pasionati de cultura britanica. Participarea este gratuita si se face online, astfel incat se pot inscrie elevi din intreaga tara. 

Profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs vor putea participa gratuit ca insotitori de grup intr-o tabara de vara internationala. 

Prima etapa a concursului Mirunette Language Competition se desfasoara intre 15 februarie si 31 martie 2016 si consta in completarea unui formular de inscriere online si raspunsul corect la 2 din 3 intrebari. Va puteti inscrie la concurs aici!

A II-a etapa, intre 8 Aprilie si 8 Mai 2016, include rezolvarea unui test de limba engleza si realizarea unui video creativ pe o tema data. A III-a etapa a concursului consta in intervievarea finalistilor (20 de finalisti la categoria I de varsta 10-13 ani si alti 20 de finalisti la categoria de varsta 14-17 ani) de catre Comisia de Evaluare a Concursului. Marii castigatori vor fi anuntati in data de 4 Iunie 2016 in cadrul Festivitatii de premiere ce va avea loc la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman (Strada Monetariei, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti).

Mirunette International Education indeamna toti parintii si profesorii sa raspunda acestei provocari, incurajand copiii sa se inscrie la concursul national de limba engleza pentru sansa de a castiga o tabara internationala! 

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia. 

Finalistii concursului mai pot castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza la British Council, biciclete de la Biciclop, carti de la Editurile Humanitas si Libraria Engleza Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, bilete la film de la Cinema City, sejururi la Club Austria din Busteni si Vila Q din Varatec, cursuri de olarit si pictura pe ceramica oferite de Art Time, cursuri de training in IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimatii de student/elev international ISIC si multe alte surprize. 

Mirunette International Education isi propune sa deschida orizontul elevilor spre programe universitare de elita, sa stimuleze competitivitatea, constientizarea rolului educatiei la standarde inalte si perfectionarea principalei limbi de circulatie internationala, prin participarea in tabere de limba engleza, ce implica interactiunea directa cu vorbitorii nativi. 

”Ideea organizarii concursului Mirunette Language Competition a aparut ca o necesitate de a da o mana de ajutor elevilor valorosi in a se perfectiona atat in conversatia in limba engleza, cat si in comunicare in general. Consiliem elevi pentru aplicatie la Liceu sau Universitate in Marea Britanie si am realizat ce le lipseste: exercitiul de examen in conditii stricte cu respectarea cerintelor, de a face fata unui interviu si de a isi imbunatati conversatia in limba Engleza, prin depasirea barierei de exprimare intr-o limba straina.” (Daniela Pavoni,  Director General  Mirunette International Education)

Mirunette International Education este cea mai renumita si de incredere agentie de turism educational din Romania. In cei 12 ani de activitate, Mirunette se mandreste cu referinte excelente de la peste 5000 de clienti si 50 de scoli si universitati cu care colaboram. Mirunette ofera programe educationale in Marea Britanie, Statele Unite, Franta, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Rusia si China si asista elevii in alegerea celor mai bune programe care sa se potriveasca nevoilor lor academice si vocationale. In fiecare an, peste 600 de elevi participa la tabere internationalecare sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
14 iulie, 2024
UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market
10 iulie, 2024
Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate
4 iulie, 2024
Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu
2 iulie, 2024
Au început lucrările la pista de biciclete din Baciu
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți

Investiția în confortul casei tale nu este doar o chestiune de lux, ci de îmbunătățire ...

7 lucruri în care merită să investești pentru a te bucura la maximum de confortul casei tale

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, lansează ...

UBB lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenți – Student Job Market

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024. Între 26 ...

Evenimente de vacanță pe Plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august 2024

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă ...

Zboruri Wizz Air din Cluj spre Lisabona și Stuttgart

Terapia durerii devine un drept iar tratamentele vor fi decontate, prevede proiectul pentru modificarea şi ...

Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate

Circulația pe Valea Oltului se va închide de luni 8 iulie, până pe 9 august, ...

Circulația pe Valea Oltului se închide de luni, 8 iulie, între orele 8:00 și 20:00

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a prezentat stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport ...

Stadiul lucrărilor la Centrul de deșeuri cu aport voluntar din Baciu

Bucureștiul, capitala României, este un oraș plin de surprize și contraste, unde istoria se îmbină ...

Descoperă farmecul Bucureștiului – TOP destinații de neratat pentru un weekend perfect
Success message!
Warning message!
Error message!