Din făină, sare, drojdie, apă călduță, frământăm un aluat pentru pâine și îl lăsăm la dospit. Se călește ceapa în ulei, se adaugă șuncă și salamul tăiat cubulețe. Se lasă trei minute la călit. Se ia de pe foc și se adaugă mirodeniile, iar la urmă sosul de roșii.Când s-a dospit aluatul îl întindem într-o tavă bine unsă și turnăm peste aluat compoziția de dinainte pregătită. Presărăm bine deasupra cu caș și pe urmă îl prăjim la o temperatură de 190 – 200 grade.[slideshow]Ingrediente (10 porții):– faină (1 kg)
– sare (100 g)
– piper (0.50 g)
– ulei (100 ml)
– drojdie (14 g)
– șuncă (300 g)
– salam picant (300 g)
– caș (250 g)
– sos de rosii (100 g)
– ceapă (50 g)
– oregano (5 g)
– busuioc (5 g)
PIZZA, simplu și repede
ULTIMELE ȘTIRI