Vila Rosa ne tentează cu un nou preparat, ușor de realizat și excelent chiar și pentru cei mai pretențioși musafiri. Satisfacția mesenilor e garantată, ne promit cei care l-au încercat cel puțin o dată.
După ce am spălat bine pieptul de pui și am ras fin mozzarella, ne putem apuca de gătitul propriu-zis.
MOD DE PREPARARE:
Se face câte-o crestătură orizontală adâncă în fiecare piept de pui.
Se amestecă mozzarella și parmezanul cu sosul pesto și cu 3 lingurițe de ulei de măsline. Cu acest amestec se umplu apoi crestăturile făcute în piepturile de pui; se presară sare și piper.
Feliile de șuncă se taie în două și se înfășoară cu câte două bucăți de șuncă fiecare piept de pui, acoperind complet crestătura.
Se așază piepturile de pui într-o tavă și se toarnă deasupra uleiul de măsline rămas. Se coc la cuptor timp de 30 de minute.
SERVIRE:
Preparatul se servește fierbinte, cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
Noi am ales, de această dată, legume la grătar.
Vila Rosa vă dorește POFTĂ BUNĂ!