PwC premiază cei mai valoroşi studenţi clujeni

Publicat: 18 iunie, 2015 04:06
Actualizat: 23 martie, 2022 05:24

PwC România, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) şi centrul de training The Academy at PwC, a oferit drept premiu cinci poziţii de intern pentru absolvenţii licenţiaţi ai Facultăţilor de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerii şi ai Facultăţii de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, promoţia 2015. Candidaţii au fost selectaţi în parteneriat cu profesorii dintre studenţii cu cele mai bune rezultate academice.

Aflat deja la a cincea ediţie, programul „JumpStart to Trusted Business Advisor” se adresează absolvenţilor facultăţilor cu profil economic şi de afaceri din principalele universităţi din ţară. Programul se desfăşoară în parteneriat cu universităţile, oferind absolvenţilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a-şi începe cariera într-unul din birourile PwC din România şi de a beneficia de instruire şi îndrumare pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant de excepţie. 

Cei trei candidati FSEGA premiați de PwC România în cadrul festivităților din 17 și 18 iunie sunt Orban Madalina Melinda, Nedelcu Elena Loredana și Oltean Ionela Maria. Cele 2 internship-uri au fost acordate unor studenti de la Business in luna mai: Alexandru Nituica și Andra Suta.

„Programul PwC Jump Start to Trusted Business Advisor a luat naştere din dorinţa de a oferi studenţilor români, talentaţi şi cu o atitudine de autodepăşire, oportunitatea de a-şi începe cariera la PwC, unul dintre liderii globali în domeniul  serviciilor profesionale, care a format de-a lungul timpului sute de manageri financiari pentru piaţa din  România sau din străinătate. Altfel spus de a le oferi acum, la început de drum, un paşaport pentru o cariera de excepţie în domeniul financiar.  

Acest program face parte dintr-o serie mai largă de iniţiative ale PwC menite să sprijine educaţia economică la nivel universitar, alături de înfiinţarea primei catedre private din Romania – „PwC Antreprenoriat şi Afaceri de familie”  în cadrul Facultăţii de Business a Universităţii Babeş-Bolyai, precum şi a unor programe de masterat în drept fiscal la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti şi la Academia de Studii Economice”, a declarat Daniela Muntean, Senior Manager, Servicii de Audit, din cadrul biroului din Cluj-Napoca al PwC România. 

Despre „JumpStart to Trusted Business Advisor”

JumpStart to Trusted Business Advisor este un program iniţiat în 2011 de echipa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) a PwC România şi centrul de training The Academy at PwC. Programul se desfăşoară în parteneriat cu principalele universităţi din ţară şi se adresează celor mai valoroşi studenţi şi masteranzi ai facultăţilor cu profil economic şi de afaceri. Aceştia au oportunitatea de a-şi începe cariera într-unul dintre birourile PwC din România şi de a beneficia de instruirea şi îndrumarea necesară pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant de excepţie. PwC este prima firmă de servicii profesionale care are o echipă şi o abordare dedicată ce oferă servicii integrate adresate antreprenorilor români. 

Despre The Academy at PwC

Parte dintr-o reţea recunoscută la nivel internaţional, centrul de training The Academy at PwC contribuie la ridicarea standardelor în educaţia de afaceri din România, oferind calificări profesionale şi cursuri de dezvoltare a abilităţilor ce răspund cerinţelor actuale ale pieţei.

Despre PwC

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 195.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
6 decembrie, 2023
Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate
29 noiembrie, 2023
Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță
29 noiembrie, 2023
Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania
28 noiembrie, 2023
Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj
17 noiembrie, 2023
Răzvan Cherecheș: UBB va organiza cursuri pentru medicii rezidenți susținute de cercetători și medici de talie mondială

A fi practicant de jocuri de noroc sau gambler, așa cum este noțiunea în limba ...

Secretele gamblerilor de succes. Iată cum îți poți garanta distracția în sala de jocuri

În societatea contemporană, accesul la credite a devenit o parte integrantă a vieții financiare, oferind ...

Dacă îți dorești un credit, dar nu vrei să plătești rata ani de zile, aceste soluții sunt potrivite pentru tine!

În viață, puține momente se compară cu emoția și entuziasmul care însoțesc vestea că vei ...

Urmează să deveniți părinți? Iată de ce va avea nevoie copilul tău în primele luni de viață

Raul Chis l-a avut invitat la emisiunea PUNCTUL CRITIC pe deputatul USR Viorel Băltărețu, la ...

USR Cluj-Napoca, în focul pregătirii unui contracandidat pentru Emil Boc

MDM Group informează că 21 decembrie 2023 este ultima zi de depunere a declaratiilor si ...

Ziua limită din decembrie până la care poți plăti taxele pe noiembrie 2023

Exproprieri pentru metrou la Cluj: 486 de imobile urmează să fie expropriate în vederea construirii ...

Exproprieri pentru metrou la Cluj: lista celor 486 de imobile vizate

Profesorul și deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu a vorbit într-un interviu acordat BuzzNews.ro despre obiceiurile alimentare nefaste ...

Prof dr Achimaș-Cadariu, despre legătura dintre alimentație și cancer

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu acordat BuzzNews.ro cât rău fac medicii care taxează la privat ...

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu cât rău fac medicii care taxează la privat analizele pe care le fac la stat
Success message!
Warning message!
Error message!