Vila Rosa ne oferă o idee bună pentru masă, la îndemână și potrivită pentru cei care adoră să gătească la grătar: pui la grill cu legume.
Ingrediente (o porție):
70g Morcovi
40g Broccoli
60g Ardei gras roșu
50g Ciuperci proaspete
80g Roșii
40g Caș
150g Piept de pui
50g Unt
Sare, piper, boia
Modul de preparare este simplu: Se curăță morcovii, ardeii, ciupercile și broccoli, se spală și se taie bucăți. Se spală roșiile și se taie felii. Se spală pieptul de pui, se porționează și se condimentează.
Se încinge grătarul, se unge cu unt și se prăjește carnea împreună cu legumele, la foc mic. Înainte ca pieptul de pui să fie bine făcut, așezăm feliile de roșii pe grătar circa 1min, iar apoi se așează peste pieptul de pui, peste care se pune o felie de caș.
Pieptul de pui se servește împreună cu legumele la grătar. Poftă bună!!