În toiul verii, în zile adesea caniculare, devine insuportabil să-ți petreci prea mult timp gătind într-o bucătărie aburindă. Vila Rosa vă propune o soluție relativ rapidă și la îndemâna oricărui amator – clătitele umplute cu ciuperci și caș.Mod de preparare:Ciupercile, ceapa, ardeiul gras, usturoiul, sarea şi piperul se călesc, după care se adaugă caşul ras. Se împarte compoziția în 2 părţi egale şi se vor umple cele 2 clătite tăindu-se în 4 părţi egale/bucată.Se servesc cu sos tartar, smântână dulce sau sos de roşii.[slideshow]Ingrediente:Făina Albă 0.6 KG
Lapte Dulce 0.3 L
Ouă 4 BU
Ulei 0.2 L
Ciuperci Conservă 1 KG
Caşcaval Penteleu 0.5 KG
Sare 0.05 KG
Concentrat legume vegeta 0.05 KG
Piper negru măcinat 0.003 KG
Pătrunjel verde uscat 0.03 KG
Ceapă 0.2 KG
Ardei gras 0.2 KG
Usturoi 0.05 KGPoftă bună!
Soluții de vară în bucătărie: Clătite cu ciuperci şi caş
ULTIMELE ȘTIRI