Astăzi vă prezentăm o supă cremă, minunată pentru zilele de vară. Ușor de preparat și hrănitoare, supa cremă se poate consuma și la temperatura camerei. Se poate servi în mai multe variante: cu orez, paste, tăiței, găluște sau crutoane de pâine.Mod de preparare:Curațăm toate legumele, le spălăm bine și le tăiem în cuburi. Le tăiem pe toate la aproximativ aceeași mărime, în felul acesta fierb toate în același timp.Le așezăm într-o oală și le acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă la foc mic până când se pătrund, cca. 20 de minute.În acest moment, le luăm de pe foc, și le pasăm cu blenderul până cand devine cremă. Asezonăm cu sare și piper și adăugăm smântâna dulce și parmezanul ras.Pentru crutoane, se taie pâinea cuburi de aproximativ 1.5cm, se așează într-o tavă și se introduce la cuptor pentru aproximativ 10min.[slideshow]Pentru decor folosim o frunză de mentă și ornăm cu puțină smântână.Supa cremă de legume este un deliciu de care te po’i bucura la orice oră din zi, fiind recomandată și pentru o bună digestie. Este delicioasă, hrănitoare și dacă adaugați câteva ciupercuțe, poate fi și mai sățioasă.Ingrediente: 800g țelină (rădăcină), 800g morcovi proaspeți, 20g sare, 20g piper negru măcinat, 500g smântână dulce 32%, 200g parmezan ras, 800g pâine albă.Vila Rosa vă dorește poftă bună!
Supa Cremă Duet, deliciul verii
ULTIMELE ȘTIRI