• Acasă
  • /
  • Termeni și condiții

Termeni și condiții


Va rugăm să cititi termenii şi condiţiile care guvernează site-ul www.buzznews.ro. Prin accesarea acestui site, sunteţi de acord să acceptaţi, fără limitări toţi aceşti termeni şi condiţiile de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu cele de mai jos va rugăm să nu folosiţi site-ul.
www.buzznews.ro este proprietatea Buzz Media Production SRL iar acesta isi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

  1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de utilizare şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia. Vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune pentru a putea vizualiza modificările survenite pe parcurs.

  1. Conţinutul site-ului

Site-ul www.buzznews.ro este proprietatea companiei Buzz Media Production SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Argintului, Nr. 8, județ Cluj, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J12/3546/2019, CUI 41622132 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: redactia@buzznews.ro. Prin utilizarea site-ului buzznews.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. 

  1. Condiţii de utilizare

Conținutul portalului este proprietatea buzznews.ro și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decăt cu acordul scris al buzznews.ro. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe buzznews.ro, ne puteți contacta pe adresa redactia@buzznews.ro.

 

buzznews.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. buzznews.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil.

 

Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, aceștia vor introduce / încărca pe site conținut care respectă strict formatul și dimensiunile indicate pe site, în respectiva rubrică. buzznews.ro include secțiuni care cuprind conținut încărcat de utilizatori în format text, foto, audio sau video. Pentru materialele postate pe site, utilizatorii garantează că se află în cel puțin una din următoarele ipostaze:

– este autorul respectivelor materiale;

– este titularul drepturilor de autor asupra respectivelor materiale;

– are consimțământul titularului dreptului de autor pentru a posta respectivele materiale pe site.

 

În cazul în care identificați materiale care lezează drepturile de autor sau pe care le considerați indecente, ilegale sau imorale, vă rugăm să trimiteți un email la adresa redactia@buzznews.ro.

 

  1. Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor

Aceşti Termeni şi Condiţii sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de la sediul BUZZ MEDIA PRODUCTION SRL. 

 

Impozitul uriaș pe care îl ai de plătit dacă te prinde ANAF cu venituri pe care nu le poți justifica
PODCAST: Cătălin Priscorniță și Albert Deak, piloți de raliu și filantropi în Africa
Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca: Avem nevoie mai întâi de centura metropolitană, nu de metrou
Iată 3 metode prin care poți găti și păstra un miros fresh în casă!
Ramona Strugariu (REPER) și-a lansat sâmbătă candidatura la Primăria Cluj-Napoca
Vacanță în Grecia 2024 – Zboruri de pe Aeroportul Cluj
”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, o dezbatere marca APPC Cluj joi la BCU
Arhitectul Șerban Țigănaș: Metroul, scos din joben, marile proiecte de infrastructură întârzie, digitalizarea este frânată
Success message!
Warning message!
Error message!