Astăzi vă prezentăm o rețetă la mare căutare printre iubitorii de ciorbe: ciorba de pui a la grec.Ingrediente:– Piept de pui fără os
– Morcovi proaspeți
– Ceapă
– Țelină rădăcină
– Ouă
– Smântână
– Sare
– Pâine albă
– Orez
– Concentrat legume Vegeta
– Ulei
– Tarhon uscat[slideshow]Mod de preparare:Ceapa se curăță, se spală și se taie mărunt. Morcovii și țelina(rădăcina) se curăță, se spală și se dau prin răzătoarea mare. Pieptul de pui se spală și se taie cuburi mici.Ceapa, morcovii și rădăcina de țelină se călesc cu un pic de ulei. Se adaugă pieptul de pui, orezul, sarea, piperul, vegeta, circa 1 l de apă și se fierbe 20 de minute. După ce au fiert legumele și pieptul de pui, se pun gălbenușurile, smântâna și tarhonul.Preparatul se servește în bol sau supieră cu pătrunjel verde deasupra.Vila Rosa vă dorește
Poftă bună!
Treceți mai ușor peste căldură cu o ciorbă delicioasă VEZI propunerea Vila Rosa
ULTIMELE ȘTIRI