Universitatea a scos Rapid de pe șine la Mediaș

Publicat: 1 august, 2011 09:17

Actualizat: 23 martie, 2022 07:37

Universitatea Cluj a confirmat în etapa a doua că poate spulbera orice adversar în drumul spre titlu și a început prin a deraia Rapidul la Mediaș, prin victoria cu 2 la 0. Potrivit ucluj.ro, giuleştenii au început meciul în forţă, Herea irosind două ocazii bune de gol. Cu o posesie aproape inexistentă, „U” a încercat să surprindă pe contraatac şi a fost la un pas să înscrie dintr-o astfel de fază: Cojocnean a primit o pasă ideală de la Menassel, a scăpat singur cu Coman, dar şutul său a fost dezamăgitor (minutul 14). Oaspeţii au replicat imediat, dar Popa a fost atent la şutul lui Alexa din centrul careului (17).Meciul s-a liniştit, iar cel mai periculos a rămas Cojocnean. O pătrundere a acestuia, urmată de şut s-a soldat cu un corner, executat de le stânga de Niculescu, iar Rui Duarte a deviat în propria poartă (29): 1-0! Stadionul a explodat din nou în minutul 39, când Claudiu Niculescu l-a umilit pe deac la 25 de metri şi a trimis fabulos în vinclu!!!Tot Niculescu era să majoreze scorul, însă a tras puţin alături (54), după care Cojocnean a scăpat singur, dar şi-a prelungit prea mult balonul (73).„U” – Rapid 2-0 (2-0)Marcatori: Rui Duarte 29a., Niculescu 39Cartonaşe galbene: Boştină 35, Pele 60, Cojocnean 65 – Burcă 25, Herea 60, Alexa 77„U”: Popa – Achim, Szukala, Pele, Mendy – Păcurar (74 Marinescu), Boştină, Menassel – Cojocnean (84 Unguruşan), Niculescu (66 Tony), Cristea. Antrenor: Ionuţ BadeaRapid: Coman – Duarte, Antonio, Burcă, Bozovic – Apostol (46 Grigorie), Alexa, Herea – deac, Sburlea (57 Roman), Surdu (74 Pancu). Antrenor: Răzvan LucescuArbitri: Cristian Balaj (Baia Mare) – Zoltan Szekely (Baia Mare), Gabriel Bârjac (Zalău)Stadion: Mediaş. Spectatori: 5.000Concluziile după meci, pe www.ucluj.ro.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
30 septembrie, 2024
Dr. Delia Nicoară, IOCN: „E nevoie de abordări individualizate în prevenirea cancerului”
30 septembrie, 2024
La ce întrebări răspunde Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român
30 septembrie, 2024
Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de Cancer
30 septembrie, 2024
Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la sută
30 septembrie, 2024
Institutul Oncologic din Cluj, partea a unei rețele de expertiză europeană de luptă împotriva cancerului

D.G.R.F.P. Cluj-Napoca reamintește persoanelor fizice că în anul 2024, termenul limită de depunere a formularului ...

30 septembrie 2024 – termen limită de depunere a formularului 216 și de plată, pentru impozitul special pe bunurile imobile de valoare mare

Institutul Oncologic din Cluj pune umărul la întărirea rețelelor europene de expertiză oncologică pentru viitorul ...

Dr. Delia Nicoară, IOCN: „E nevoie de abordări individualizate în prevenirea cancerului”

Registrului Auto Român le transmite șoferilor că de acum pot accesa informații tehnice via Chatbotul ...

La ce întrebări răspunde Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” (IOCN) contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de ...

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” contribuie la Rețeaua Europeană a Centrelor Comprehensive de Cancer

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la ...

Până în anul 2050, numărul de cazuri noi de cancer va crește cu 77 la sută

Institutul Oncologic din Cluj este parte a unei rețele de expertiză europene de luptă împotriva ...

Institutul Oncologic din Cluj, partea a unei rețele de expertiză europeană de luptă împotriva cancerului

Dr. Delia Nicoară a reprezentat Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) la ...

Dr. Nicoară, IOCN, a vorbit la Bruxelles despre traseul pacientului și importanța rețelelor oncologice

Gătitul este o artă, iar perfecționarea gustului și a texturii alimentelor este una dintre cele ...

Cum să obții cea mai bună variantă a preparatelor culinare
Success message!
Warning message!
Error message!