Reteta săptămânii este prezentată de Vila Rosa. Se taie felii de cotlet de porc care se vor bate foarte puțin. Se va săra și pipera, după care se va prăji pe grătar. Într-o tigaie cu puțin ulei se vor prăji puțin ciupercile cu un pic de sare și se va adăuga smântână dulce, mai apoi se vor clădi în felul următor: 1 felie de cotlet, 1 felie de șuncă, 1 felie de caș, 1 felie de ananas, se introduce în microunde 1 minut după care se scoate, se așează pe o farfurie și se toarnă peste sosul cu ciuperci.[slideshow]Ingrediente:1 Porc cotlet fără os 2.000 KG
2 Șuncă presată 100g 0.400 KG
3 Cașcaval Penteleu 100g 0.400 KG
4 Fructe conservă 0.800 KG
5 Ciuperci conservă 0.400 KG
6 Ulei 0.100 L
7 Sare 0.050 KG
8 Smântână dulce 32% 1.000 L
9 Piper alb măcinat 0.005 KG
VILA ROSA VA PREZINTA: Specialitatea săptămânii: File de porc cu Ananas
ULTIMELE ȘTIRI