Vila Rosa vă propune pentru această săptămână o rețetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă. Nu puteți da greș cu escalopul de pui.Se feliază pieptul de pui, se bate ușor, se sărează, apoi se tapetează cu făină albă și se prăjesc pe ambele părți până prinde o culoare frumoasă. Se ia la o parte, se presară boia de ardei, piper negru, sare, se adaugă ciupercile și se pune la fiert nu mai mult de 3 – 5 minute. Apoi se ia de pe foc, se adaugă bulionul și la urmă smântână. Se servește cu orez fiert în sare.INGREDIENTE:
Nr. crt. |
Denumire |
Cantitate |
U.M. |
1 | Ciuperci conserva |
0.500 |
KG |
2 | Pui piept fara os |
1.300 |
KG |
3 | Sare |
0.050 |
KG |
4 | Piper negru macinat |
0.010 |
KG |
5 | Smantana ferm. |
0.300 |
KG |
6 | Boia ardei |
0.010 |
KG |
7 | Pasta tomate |
0.200 |
KG |
8 | Ceapa |
0.200 |
KG |
9 | Faina alba |
0.300 |
KG |
10 | Orez |
0.300 |
KG |