Vodafone a actualizat o aplicație utilă Salvamont

Publicat: 11 decembrie, 2014 14:11
Actualizat: 23 martie, 2022 05:32

Vodafone Romania a actualizat in cadrul unui parteneriat cu Salvamont aplicația Salvamont powered by Vodafone care include un ghid complet, actualizat, cu informatii despre starea zilnica a zapezii si calitatea partiilor de schi, cabane, traseele montane practicabile si conditiile meteo.

Vodafone Romania a contribuit la dotarea cu echipamente de interventie in situatii de urgenta, achizitia de dispozitive de monitorizare GPS pentru traseele montane si realizarea cardurilor de membru Salvamont.

“Continuam sa sprijinim echipa Salvamont si sa le punem la dispozitie resursele necesare pentru a fi in permanenta mai rapizi si mai precisi in interventii. Vodafone este alaturi de Salvamont atat logistic, prin dezvoltarea dispeceratului national Salvamont si dotarea cu echipamente de comunicatii, cat si financiar, prin sprijinul activitatilor de zi cu zi, pentru interventii de salvare mai usoare si mai rapide”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Anul acesta, aplicatia Salvamont powered by Vodafone a depasit 135.000 de descarcari, in crestere cu 125% fata de 2013, si a ajuns la 40.000 de utilizatori unici lunar. Aplicatia este compatibila cu smartphone-urile Android si iOS, poate fi descarcata gratuit de catre clientii tuturor operatorilor de telefonie mobila si va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone. De asemenea, datorita utilizarii sale de catre multi turisti din afara tarii, la inceputul anului viitor, aplicatia va fi disponibila si in limba engleza, pentru Android, iOS si Windows Phone. In plus, clientii Vodafone pot apela gratuit numarul de telefon mobil 0Salvamont (0725826668).

Special pentru acest sezon de iarna, aplicatia include un ghid complet, actualizat, cu informatii despre starea zilnica a zapezii si calitatea partiilor de schi, cabane, traseele montane practicabile si conditiile meteo.

Alaturi de informatiile din aceste sectiuni, care ii ajuta pe iubitorii de munte sa isi pregateasca excursiile in cele mai bune conditii, in cazul unor situatii de urgenta, utilizatorii  au la dispozitie si rubrica SOS, prin intermediul careia pot solicita ajutorul echipei Salvamont, trimitandu-le automat acestora pozitia GPS, pentru o localizare cat mai exacta si rapida.

“Odata cu inceperea sezonului de iarna, le recomandam turistilor sa schieze fara a isi pune in pericol viata lor sau a altor schiori, sa se echipeze in mod corespunzator pe munte si sa verifice starea vremii inainte de a pleca la drum. Ne bucuram ca avem la dispozitie aplicatia Salvamont, care ii ajuta pe iubitorii de munte cu toate informatiile de care au nevoie pentru a se bucura de pasiunea lor. Datorita parteneriatului cu Vodafone Romania, timpul de interventie in situatiile de urgenta a fost imbunatatit si  reusim sa ajungem mai repede la cei care ne solicita ajutorul, dar, in acelasi timp, si sa prevenim posibilile accidente pe munte”, afirma Mircea Opris, Presedinte, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania.

Pana in prezent, utilizatorii au folosit serviciul de monitorizare a locatiei pe durata calatoriilor montane de 2.131 ori si au efectuat 194 de apeluri SOS cu localizare GPS, prin intermediul aplicatiei.

Vodafone Romania este partener oficial al Asociatiei Montane a Salvatorilor Montani din Romania din 2004, sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti aflate in situatii de urgenta. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD si Salvamont. 

Lista completa a aplicatiilor Vodafone este disponibila la www.vodafone.ro/aplicatii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
11 septembrie, 2024
Anul acesta încep lucrările la o nouă creșă pe strada Venus din comuna Baciu
9 septembrie, 2024
Pod peste râul Nadăș, finalizat în comuna Baciu – cum se va dezvolta zona
28 august, 2024
Scandalul de la Spitalul Pantelimon: Protocoalele în ATI, urgența identificată de profesorul Achimaș
28 august, 2024
Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu: Îngrijirile paliative, o urgență națională
8 august, 2024
UNTOLD 2024: Restricții de circulație în perioada 2-19 august 2024

Primarul comunei Baciu, Balázs János, a anunțat într-un interviu oferit BuzzNews.ro că anul acesta încep ...

Anul acesta încep lucrările la o nouă creșă pe strada Venus din comuna Baciu

Podul peste râul Nadăș, la ieșirea din comuna Baciu spre Zalău, a fost finalizat, iar ...

Pod peste râul Nadăș, finalizat în comuna Baciu – cum se va dezvolta zona

Dacă ești un fan al sporturilor, atunci jocurile de noroc online cu tematică sportivă sunt ...

Jocuri de noroc online cu tematică sportivă pentru fanii sporturilor

Alegerea unui țarc de joacă pentru copilul tău poate să pară o sarcină simplă, dar ...

Cum să alegi un țarc de joacă pentru copilul tău? CINCI aspecte de luat în considerare
Cum poți să-ți menții trupul sculptat la început de toamnă? Top 3 sfaturi pentru a evita depunerile de grăsime în sezonul rece

Antreprenorii eligibili pot obține ajutoare nerambursabile de până la 100.000 euro fiecare pentru a lansa ...

APM Cluj anunță o oportunitate: finanțări de 100.000 EUR pentru antreprenori sociali

AUR are trei consilieri locali la Cluj-Napoca și, în stilul deja consacrat, vrea să producă ...

A intrat AUR în casa lui Boc: Ce vor să verifice oamenii lui Simion în prima lună de mandat

Scandalul izbucnit la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Pantelimon din București ...

Scandalul de la Spitalul Pantelimon: Protocoalele în ATI, urgența identificată de profesorul Achimaș
Success message!
Warning message!
Error message!