• Acasă
  • /
  • Comunitate
  • /
  • Vrei să cânți? Acum ai șansa! Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

Vrei să cânți? Acum ai șansa! Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

Publicat: 16 octombrie, 2015 12:07
Actualizat: 23 martie, 2022 05:21

În data de 1 octombrie, Musicomania a dat startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”. Organizată pentru al cincilea an consecutiv, campania Vreau să cânt!  a devenit în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni. 

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Musicomania și Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!

Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs. 

Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon. 

ATENȚIE, anul acesta concurenții vor cânta piesa aleasă în direct la Musicomania. 

Musicomania are o emisiune săptămânală care se difuzează în rețeaua Radio Transilvania în fiecare joi seara de la ora 8. În prezent Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrița, Aleșd, Zalău, Cluj Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania, fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.

Materialul audio va fi înregistrat și împreună cu poza concurentului va fi afișat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare. 

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production. 

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul campaniei Vreau să Cânt! a inceput in 1 octombrie, cand s-a dat startul la inscrieri. In perioada aceasta au deje loc înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site. In Perioada 1  – 9  decembrie  se va vota, in 12 decembrie va avea loc semifinala, la Club Shto, de la ora 19:00 iar in 19 decembrie – finala, la Club Shto, de la ora 19:00.

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 1 octombrie  – 19 decembrie 2015. La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani. Pentru mai multe detalii accesați www.musicomania.ro

Evenimentul este organizat de Musicomania în parteneriat cu Bigtime Production  și susținut de BCR –  Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

BCR City Card este un card de debit cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking. 

Cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți: hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – detalii pe www.bcr.cluj.com/

Cardul se emite gratuit tinerilor cu vârste între 14 şi 30 de ani, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate în unitaţile BCR. Poate fi   achiziţionat în cadrul pachetelor Xteen sau CAMPUS BCR. 

Cu BCR City Card o viată agitată devine o viaţă bogată!

Partenerii evenimentului sunt: Tomi Tothpal, Cursfotografie.ro, MM Show, Elfs’t şi Clubul Shto.

Evenimentul este promovat de: Digi24 Cluj Napoca, ProFM, Radio Transilvania, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Muzzix şi Clujul Cultural.

ULTIMELE ȘTIRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
29 noiembrie, 2023
Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță
29 noiembrie, 2023
Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania
28 noiembrie, 2023
Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj
17 noiembrie, 2023
Răzvan Cherecheș: UBB va organiza cursuri pentru medicii rezidenți susținute de cercetători și medici de talie mondială
10 noiembrie, 2023
Rectorul Daniel David: Microsoft, UiPath sau NTT Data, printre marile companii care lucrează strâns cu UBB

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu acordat BuzzNews.ro cât rău fac medicii care taxează la privat ...

Deputatul Achimaș-Cadariu explică într-un interviu cât rău fac medicii care taxează la privat analizele pe care le fac la stat

Primăria Baciu a reușit să obțină o suplimentare de fonduri de aproape trei milioane de ...

Veste bună pentru părinții din Baciu care au copii la grădiniță

Consiliul Județean Cluj va construi peste 90 km de piste de bicicletă în Apuseni. Contractul ...

Consiliul Județean Cluj va construi peste 90 km de piste de bicicletă în Apuseni

Fugarul Cătălin Cherecheș, primar de Baia Mare, a fost prins la Augsburg în Germania, după ...

Primarul Cătălin Cherecheș, arestat în Germania

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu a fost aleasă pentru un nou mandat de rector al ...

Anca Buzoianu obține fără emoții un nou mandat de rector la UMF Cluj

Aeroportul Internaţional Cluj a înregistrat trei milioane de pasageri într-un an, pentru prima dată în ...

Premieră la Aeroportul Internațional Cluj: 3 milioane de pasageri într-un singur an

Opera Națională Română Cluj-Napoca anunță desfășurarea unui turneu de mare amploare al Ansamblului de Balet, ...

Ansamblul de balet al Operei Naționale Române Clujene într-un turneu de amploare în Spania

Replica la scară 1:1 a modelului Lamborghini Sián FKP 37, construită în nici mai mult, ...

Lamborghini Sián FKP 37 construit în mărime naturală din piese LEGO la Cluj
Success message!
Warning message!
Error message!